AS anunță că Ronald Koeman a avertizat deja șase fotbaliști de pe Camp Nou cu referire la situația lor în cadrul echipei. Tehnicianul clubului catalan le-a transmis celor șase jucători că cel mai bine ar fi să-și caute rapid echipă pentru a nu fi puși într-o situație neplăcută. Jurnaliștii iberici notează faptul că olandezul le-a spus deja oficialilor Barcei să caute o soluție pentru mijlocașul de 22 de ani, Matheus, de care ar vrea să scape în iarnă.
În total, pe lista neagră a lui Koeman se regăsesc șase jucători al căror viitor nu pare asigurat pe Camp Nou. Cel mai straniu caz este cel al brazilianului Matheus Fernandes, care nu s-a aflat deloc în planurile lui Koeman până acum, însă mijlocașul nu a fost nici măcar prezentat la echipă. Echipa tehnică de pe Camp Nou consideră că mijlocașul, care a jucat jumătate de sezon împrumut la Valladolid, nu are nivelul necesar pentru a juca pentru Barcelona. Totuși, catalanii au dat șapte milioane de euro pentru serviciile lui, plus alte trei în funcție de reușitele brazilianului pe Camp Nou.

Ronald Koeman a întocmit o altă listă neagră la Barcelona

Liga
"Datorită mie, acest club are viitor!" Koeman, optimist în legătură cu ce urmează pentru Barcelona
13/09/2021 LA 11:21
De fapt, Matheus, alături de Samuel Umtiti, sunt singurii fotbaliști pe care Koeman nu a contat nici măcar un minut în meciurile oficiale. Totuși, cazul fundașului francez este diferit, asta pentru că el nu a mai jucat de pe 2 iulie, când s-a accidentat. Acesta din urmă s-a antrenat totuși alături de echipă în ultimele două săptămâni și are încredere că va reveni pe teren și în meciurile oficiale, chiar dacă a ajuns pe lista neagră.
Chiar și așa, Koeman știe că trebuie să scape de alți jucători, pe care nu are de gând să conteze deloc. Este vorba despre jucătorii crescuți de Barcelona, Riqui Puig și Carles Alena. Relația lor cu tehnicianul olandez le-a afectat carierele și moralul, transmite AS, iar cei doi se află fără îndoială pe lista neagră a lui Koeman. În aceeași situație se găsește și Junior Firpo. În final, Martin Braithwaite și-a făcut și el loc pe lista neagră a lui Koeman. Olandezul nu are de gând să-l folosească pe danez în atac. Braithwaite a jucat în acest sezon doar 38 de minute și este foarte probabil să plece de pe Camp Nou în iarnă. Koeman speră totuși să aducă doi jucători în perioada următoare la Barcelona, pe Memphis Depay și Eric Garcia.
Liga Campionilor UEFA
Lovitură pentru Barcelona înainte de duelul cu Bayern! Un fotbalist important, OUT până în 2022
13/09/2021 LA 06:19
Liga
"E mai periculos decât Neymar!" Koeman, încântat de transferul lui Luuk de Jong
09/09/2021 LA 16:27