Camerun s-a calificat mai devreme în optimile de finală din cadrul Grupei A, după ce a învins Etiopia cu scorul de 4-1. A fost un rezultat cu care gazdele au contrazis toată statistica de până acum.
Până la acest joc, în 11 din primele 12 partide se înregistraseră maximum un gol la total pe tabela de marcaj. Iar 9 rezultate au avut la final scorul de 1-0.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 7 ORE

10 meciuri din 14 la Cupa Africii pe Națiuni s-au încheiat cu același rezultat

În ultimul meci al zilei, tot în cadrul Grupei A, Burkina Faso și Capul Verde au reluat șirul rezultatelor de 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost consemnat în prima repriză. Astfel, 71,42% din meciurile disputate până acum la Cupa Africii pe Națiuni au avut același rezultat la final!
Burkina Faso a marcat prin Hassane Bande, un jucător care activează în Croația la Istra 1961. De această dată, după ce a deschis scorul, a reușit să țină de rezultat până la final. Burkina Faso a avut 1-0 și în prima partidă cu Camerun, dar gazdele au întors rezultatul și au câștigat cu 2-1.
Camerun este prima selecționată calificată în fazele eliminatorii și mai are nevoie de un egal cu naționala Capului Verde în ultima partidă, pentru a merge mai departe de pe locul 1 în Grupa A. Burkina Faso și Capul Verde ocupă locurile 2-3, fiecare având câte 3 puncte.
Vineri, la turneul final din Camerun sunt programate patru jocuri, astfel:
  • Senegal – Guineea, ora 15:00
  • Malawi – Zimbabwe, ora 18:00
  • Maroc – Comoros, ora 18:00
  • Gabon – Ghana, ora 21:00
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 8 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 10 ORE