Golgheterul celor de la Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, a intrat într-un conflict cu oficialii fostei sale echipe. CEO-ul celor de la Borussia Dortmund, Michael Zorc, i-a luat apărarea lui Joachim Watzke după duelul verbal al acestuia cu Aubameyang.
Totul a plecat de la sugestia lui Watzke că Aubameyang a ales-o pe Arsenal pentru bani, lucru care l-a făcut pe atacantul gabonez să scrie despre Watzke că este un clovn! Zorc i-a dat replica.
”Cred că Auba este puțin desincronizat în ceea ce privește tonul și cuvintele alese. Aki (Watzke) nu a spus nimic rău și nu a intenționat să o facă. În perioada în care Auba a fost alături de noi, în cei 4 ani și jumătate, noi mereu l-a sprijinit chiar și în momentele dificile.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
ACUM 6 ORE
Având în vedere acest lucru nu pot să înțeleg de ce are o reacție atât de puternică și exagerată. La ce se referă el, deși eu am toate datele, pur și simplu nu știu. Nu avem nicio vină” a spus Michael Zorc

Atacul necruțător al lui Aubameyang

Conflictul de la distanță a pornit în momentul care Joachim Watzke a declarat că Aubameyang este probabil trist doar uitându-se la UEFA Champions League, deși contul său bancar este ”sănătos”. Reacția lui Aubameyang a fost una extrem de dură.
Ar fi bine să nu mai vorbești niciodată despre motivele pentru care am plecat de la Dortmund. Domnul Watzke, ești un clovn. Îmi aduc aminte de momentul în care spuneai că nu îl vei vinde niciodată pe Ousmane (Dembele) și cum ai văzut mai mult de 100 de milioane de euro ai fost primul care a luat banii. Nu vorbi despre bani, te rog - a scris Aubameyang pe Twitter.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27