Oferind un interviu în urmă cu 6 ani, Sir Aleg Ferguson a pus la îndoială capacitatea lui Leo Messi de a transpune evoluțiile excepționale de la Barcelona și în cadrul altui club. Fostul legendar antrenor al lui Manchester United a vorbit în 2015 și despre calitățile extraordinare ale lui Cristinao Ronaldo de a se adapta în orice campionat din lume.
Atât Messi, cât și Ronaldo au fost parte a unor transferuri spectaculoase în fereastra de mercato din vară. Toate publicațiile din lume au titrat despre mutările celor doi în Ligue 1, respectiv Premier League. Dacă portughezul a făcut o figură frumoasă pe Old Trafford și a marcat în fiecare meci de la revenire, Leo Messi nu a reușit până acum să spargă gheața la PSG.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 8 ORE

Sir Alex Ferguson, verdict despre Ronaldo și Messi încă din 2015

Toată suflarea iubitorilor de fotbal din lume aștepta ca Messi să marcheze până acum la PSG, însă argentinianul nu a reușit acest lucru. Ba mai mult, aseară, în meciul cu Lyon, acesta a fost scos din teren în minutul 76, în locul său intrând Hakimi. Messi nu a primit cu prea multă încântare această decizie și a refuzat să dea mâna cu Pochettino la ieșirea de pe teren.
De partea cealaltă, Ronaldo a înscris 4 goluri în 3 apariții la Manchester United. Într-o conversație purtată cu legenda snooker-ului, John Parrott, Ferguson a spus că Ronaldo este capabil să înscrie pentru oricare echipă din lume, indiferent de dificultatea campionatului în care se află.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
"Oamenii vorbesc și comentează despre cine e cel mai bun fotbalist din lume. Unii spun că e Messi și nu poți să-i contrazici, dar eu spun că Ronaldo ar putea juca pentru Millwall, Queens Park Rangers, Doncaster Rovers, oricine vrei și-ți trece prin cap, și ar putea înscrie un hattrick în fiecare meci. De Messi nu sunt așa de sigur că ar reuși asta. Ronaldo e rapid, e fantastic în jocul aerian, e curajos. Messi e și el puternic, îndrăzneț, dar cred că el este un fotbalist pentru Barcelona", a spus Ferguson la acea vreme.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Cupa Mondială FIFA
Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo în ziua în care Portugalia înfruntă Elveția în optimi la CM
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
IERI LA 19:49