Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, într-o conferinţă de presă că propunerile pentru antrenamentele echipelor naţionale care vor juca la Bucureşti în cadrul Euro 2020 sunt bazele sportive de la Mogoşoaia, Berceni (FCSB) şi Voluntari, şi nu stadioanele Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid din Capitală, aflate în prezent în construcţie.
În măsura în care vreuna din arenele noi va fi gata, aceasta va fi integrată ulterior în plan.
O altă mare problemă a țării noastre o reprezintă infrastructura rutieră. S-a vorbit inițial de o cale ferată Otopeni - Gara de Nord, care ar fi reprezentat fără îndoială soluția ideală. În acest moment nu mai poate fi vorba de așa ceva, astfel că președintele FRF a vorbit de o altă soluție de avarie: autobuze speciale.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
"Suntem în grafic cu tot ceea ce depinde de FRF şi UEFA. Ne concentrăm acum pe Arena Naţională, dar lucrăm şi pe planul de mobilitate, pentru că se ştiu ultimele veşti despre calea ferată, care nu cred că va putea fi gata la termen. Dar suntem deja pregătiţi împreună cu Primăria Capitalei ca să putem asigura transferul tuturor spectatorilor de la cele două aeroporturi, Otopeni şi Băneasa.
Se va lua în considerare achiziţia unor autobuze noi de către Primăria Capitalei astfel încât suporterii să ajungă cât mai repede la stadion, dar şi în centrul Bucureştiului. Pentru că Piaţa Constituţiei va găzdui cel mai mare fan zone care a fost organizat vreodată. Avem o relaţie şi o cooperare foarte bună cu Primăria Capitalei şi am reuşit să deschidem Târgul tradiţional de Crăciun mai devreme astfel încât să includem în tematica din acest an evenimentul tragerii la sorţi a grupelor Campionatului European", a declarat Răzvan Burleanu.
Campionatul European din 2020, programat în perioada 12 iunie - 12 iulie, se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaijan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), St Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania).
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14