Premier League a anunțat marți că au existat 6 rezultate pozitive din cele 748 de teste efectuate în ultima săptămână.
Watford este clubul cel mai puternic afectat de pandemia de COVID-19 - un jucător și doi membri din staff-ul tehnic au fost testați pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate duminică și luni.
Astăzi, Mariappa a recunoscut că el jucătorul din lotul "viespilor" care este infectat cu Covid-19:
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ
Din momentul în care am fost depistat pozitiv, m-am chinuit să-mi dau seama când aș fi putut să contractez virusul. Am fost complet surprins când am aflat, având în vedere că nu am ieșit aproape deloc din casă, în timpul pandemiei. Am ieșit doar ca să mă joc cu copiii mei. Am un stil de viață foarte liniștit, fără petreceri și ieșit în oraș. Chiar nu știu cum am fost infectat. Ar putea fi o variantă să-l fi contractat când am comandat mâncare sau când partenera mea s-a întors de la magazin. Nu am avut vreun simptom, altfel m-ar fi pus pe gânduri. | Adrian Mariappa

Ce urmează pentru Mariappa

Mariappa va trebui să rămână în izolare la domiciliu în următoarea săptămână, apoi va repeta testul. În cazul în care rezultatul va fi negativ, fundașul va putea reveni la antrenamentele lui Watford. Burnley este unul din celelalte două cluburi din Premier League care au fost lovite de Covid-19: antrenorul secund Ian Woan a fost testat pozitiv.

Căpitanul amenință cu boicotul

Cel mai vocal jucător din Premier League în ceea ce privește boicotul Project Restart a fost chiar căpitanul lui Watford, Troy Deeney. Acesta a anunțat marți, înainte să fie dezvăluite rezultatele testelor, că va refuza să se antreneze:
Este suficient ca o singura persoană să fie infectată în grup și nu vreau să duc așa ceva acasă. Fiul meu are doar 5 luni, are dificultăți la respirație și nu vreau să-l pun în pericol și mai mare. Au existat multe întrebări pe care le-aș cataloga ca fiind simple care nu au primit răspuns
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE