Sorin Paraschiv s-a arătat și el extrem de bulversat în momentul în care a aflat tragica veste. Fost coleg cu Martin Tudor la Steaua în perioada 1999-2005, Paraschiv a povestit despre starea de bine pe care fostul portar o aducea în vestiarul echipei.
"Am văzut în ziar de dimineaţă, după care l-am sunat pe Daniel Opriţa, care mi-a confirmat această veste tragică. Pe grupul nostru a pus Mirel primul a anunțat primul. Este o zi neagră pentru noi, steliştii, pentru întreg fotbalul românesc.
Am împărţit 6-7 ani vestiarul împreună, a fost un om minunat, un om extraordinar, Tudorică sau Martinică, aşa îi spuneam pentru că în toţi aceşti ani nu a supărat pe nimeni, nu s-a certat cu nimeni în vestiarul Stelei şi a fost iubit de toţi jucătorii.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 21 MINUTE
Şi acum, când mai mergeam la turnee, îl sunam mereu să vină să joace cu noi, nu ne refuza niciodată atunci când era liber, îi făcea deosebită plăcere. Este foarte păcat că s-a întâmplat această tragedie și că nu putem fi alături de el, să-l conducem pe ultimul drum.", a spus Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Martin Tudor, 184 de meciuri în Liga 1

Pe cât de calm a fost pe teren, în fața atacanților adverși, pe atât de mult s-a consumat ulterior, după ce a îmbrățișat meseria de antrenor cu portarii, mărturisesc apropiații. Tudor voia să facă performanță și în noul rol și era cu sufletul alături de fiecare echipă pe care a antrenat-o. Ultima oară a făcut parte din stafful lui Victor Pițurcă, la Craiova, alături de Adrian Neaga, un fost coleg din perioada Steaua.
184 de apariții a avut Martin Tudor în Liga 1, 126 dintre ele în tricoul roș-albastru al formației din capitala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Dinastia Mbappe" a început la PSG. Starul francez aduce un om cheie la campioana Franței
ACUM 27 MINUTE
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM O ORĂ