Leo Messi și Cristiano Ronaldo au dominat lumea fotbalului mai bine de un deceniu, reușind să câștige fiecare câte 5 Baloane de Aur. Dacă mulți îi plasează pe primele două locuri în topul celor mai buni jucători din toate timpurile, în funcție de preferința personală, Willian are un alt preferat.
Willian a vorbit înainte de partida amicală dintre Brazilia și Argentina despre jucătorul pe care îl consideră superior celor doi: Ronaldinho.
Ronaldinho a fost cel mai bun din toate timpurile. Mai bun decât Messi și Cristiano. Ei marchează multe goluri, dar ce făcea Ronnie era incredibil. Era fantastic pe teren și marca și el
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 6 ORE

"Nu trebuia să plece"

Willian consideră însă că Ronaldinho a greșit când a plecat de la Barcelona în 2008. Ronaldinho a mers la AC milan, pentru ca apoi să se întoarcă în Brazilia. Și-a încheiat cariera în 2015.
Ca fan al lui, trebuie să spun că a plecat prea devreme. Dacă mai rămânea la acel nivel vreo 2 ani, ar fi câștigat mai multe Baloane de Aur
Messi va fi căpitanul Argentinei la partida cu Brazilia, primul meci la națională pentru starul Barcei după suspendarea de 3 luni primită după Copa America.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44