Articol scris de Romeo Ene
Astfel, primul Clasico are loc pe 24 octombrie. Federația Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat miercuri calendarul pentru La Liga, sezonul 2021-2022, care va începe în weekendul 14-15 august și se va încheia pe 22 mai 2022.
Atletico Madrid a câştigat sezonul precedent, Real Madrid a terminat pe 2, iar Barcelona pe 3. Huesca, Valladolid şi Eibar au retrogradat în Segunda.
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 3 ORE

Cu cine joacă granzii în prima etapă

Pe 24 octombrie are loc primul Clasico al sezonului, între Barcelona şi Real Madrid, pe Camp Nou. Returul are loc pe 20 martie, la Madrid, în etapa 29, posibil pe Santiago Bernabeu, care va fi renovat până atunci.
Cei 2 uriaşi ai fotbalului spaniol, Real şi Barcelona, vor debuta în deplasare la Alaves, respectiv pe teren propriu cu Real Sociedad.
Atletico Madrid va merge pe terenul lui Celta Vigo, iar primul derby dintre Real şi Atletico are loc pe 12 decembrie, în etapa 17, iar pe 8 mai este returul, în etapa 35. Nu vor fi programate partide între 20 şi 30 decembrie, între etapa 18 şi 19. Şi în acest sezon La Liga va programa meciuri vineri şi luni.
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM 5 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 20 ORE