După ce în urmă cu 2 săptămâni Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ionuț Stroe, a vizitat arena din Ghencea și a asigurat că procesul de construcție merge conform planului, acum a apărut o nouă veste excelentă: a început etapa finisajelor.
Steaua TV a anunțat oficial că noul stadion, al cărui beneficiar este MApN, va fi finalizat 100% spre sfârșitul anului 2020. De asemenea, aceștia au informat că a început procesul de probare a turnicheților și că gazonul urmează să fie pus în luna septembrie.
Primii turnicheți au fost aduși pentru probe la noul stadion! Cu fiecare zi care trece, lucrările la noul stadion din Ghencea se apropie de final. Montarea scaunelor este aproape gata, prima tabelă a fost deja montată, la instalația de nocturnă se lucrează intens, iar la interioare s-a trecut la etapa finisajelor. Reamintim faptul că gazonul va fi montat în septembrie, iar stadionul va fi gata 100% aproape de finalul acestui an. | Steaua TV
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817718.jpg
Sursa: Steaua TV
Pe arena din Ghencea se vor putea antrena echipele naţionale care vor juca la EURO 2021 în România.

Stadionul "Steaua", filmat din dronă

Lucrările stadionului Steaua sunt cele mai avansate, spre deosebire de construirea arenelor din Giuleşti şi de la Arcul de Triumf. Stadionul din Ghencea este gata în proporţie de peste 80%, iar pe site-ul a fost postat un filmuleț care conține imagini în premieră cu arena, văzută din dronă.

Detaliile stadionului Ghencea

  • Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Restaurant
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
  • Spații VIP (loje și parcare)
  • Sală de forță și de recuperare
  • Magazine
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 7 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 10 ORE