Ronaldo e văzut de mulți specialiști cel mai bun număr "9" din istorie, dar din păcate accidentările repetate l-au privat de câştigarea mai multor trofee şi de un loc în rândul celor mai buni din toate timpurile, alături de Pele, Maradona sau Messi.
Dublu campion mondial cu Brazilia, Ronaldo nu a avut acelaşi succes în Champions League, competiţie care îi lipseşte din palmares, cu toate că a jucat pentru Barcelona, Real, Inter sau Milan. La nivel de european, cea mai bună performanţă e câştigarea Cupei UEFA, în tricoul Interului, în sezonul 1997-1998.
La Inter, unde a fost coleg cu Silvestre, Ronaldo a devenit un idol, chiar dacă în cei cinci ani petrecuţi acolo (1997-2002) a jucat în doar 68 de meciuri, ca urmare a problemelor medicale repetate. Chiar şi aşa, cele 42 de goluri în primele sale 58 de meciuri, înainte de prima accidentare, i-au garantat peste ani (2018) un loc în Hall of Fameul Interului.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Silvestre a apucat să joace doar un sezon pe Meazza, fiind apoi cumpărat de United, unde a jucat alături de Cristiano, însă acea stagiune l-a făcut să înțeleagă cât de mare a fost brazilianul.
"Ronaldo era de neoprit, nu degeaba îi spuneau "Fenomenul". Am jucat împotriva lui Messi și am jucat în aceeași echipă cu Cristiano, dar Ronaldo brazilianul era cu totul altceva. În termeni de viteză, de dribling, de șut, de tot. Cristiano are trei sau patru trickuri la care apelează mereu și sunt eficiente, dar Ronnie venea mereu cu ceva nou. Inventa mereu, nu știai niciodată ce va face, dacă o va lua în stânga sau în dreapta. Putea să înscrie din orice poziție. A jucat într-un picior la un moment dat și tot trecea peste toți apărătorii din Europa", a spus Silvestre pentru Manchester United TV.
9 ani a jucat Silvestre pentru United, perioadă în care a câștigat 4 titluri în Anglia, o Cupă, o Cupă a Ligii și, cel mai important, trofeul Ligii Campionilor 2007-2008.

Ronaldo, despre Cristiano

Acum chiar două săptămâni, "adevăratul" Ronaldo a vorbit despre Cristiano. În discuția dintre brazilian și Fabia Cannavaro, într-un video pe o rețea de socializare, a fost inclus și portughezul, după ce fostul mare fundaș al Italiei a spus că îl consideră pe brazilian "adevăratul Ronaldo".
Trebuie să fie enervant pentru Cristiano când se spune că sunt adevăratul Ronaldo. Oamenii nu pot fi comparați. Cristiano va rămâne în istoria fotbalului pentru golurile sale și continuitatea de care a dat dovadă. Va rămâne în istorie ca unul dintre cei mai buni. La fel ca Messi, la fel ca alții | Ronaldo
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23