Puțini fani ai lui United își mai aduc aminte de Lee Roche, fotbalist care a stat pe Teatrul Viselor în perioada 1999-2003. Fundaș dreapta, el a primit puține șanse din partea lui Sir Alex Ferguson, lucru de înțeles în contextul în care adversar pe post îi era Gary Neville.
Și, totuși, fundașul născut la Bolton a avut șansa lui să strălucească și să fie sub luminile reflectoarelor. În martie 2003, Lee Roche a fost trimis ca titular într-un duel cu La Coruna, alături de fotbaliști precum Giggs sau Forlan (ibericii s-au impus cu 2-0). L-a avut adversar direct pe Albert Luque, cel care a centrat decisiv la golul prin care "SuperDepor" a deschis scorul, prin Victor Sanchez. Nemulțumit de prestația sa, tehnicianul scoțial al "diavolilor" l-a înlocuit la pauză cu Michael Stewart și de atunci Lee Roche nu a mai prins vreun minut pe teren pentru United, fiind vândut la Burnley.
Într-un interviu pentru presa spaniolă, fostul internațional U21 al Angliei și-a adus aminte de acea partidă și se consideră nedretățit de Alex Ferguson.
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
12/08/2022 LA 09:31
"M-am duelat Luque și am crezut că am jucat bine, dar nu aveam de gând să ies și să încep să mă cert cu Sir Alex. Giggsy (n.r.- Ryan Giggs) mi-a spus să ridic capul, că nu am greșit nimic. Sir Alex nu a făcut asta. Nu mi-a spus de ce m-a înlocuit, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult la asta", a declarat Lee Roche, citat de AS.

Lee Roche nu s-a integrat la Manchester United

Lee Roche a abandonat fotbalul devreme, fiind dezamăgit că a ajuns să evolueze pentru Wrexham sau Droylsden. A devenit între timp instalator și este de părere că putea să realizeze ceva important în fotbal dacă s-ar fi integrat mai bine în grupul de la United. Valoare susține că ar fi avut pentru a confirma la cel mai înalt nivel, însă atitudinea sa solitară l-a făcut să fie considerat un ciudat.
"Singurul lucru pe care aș dori să-l subliniez este că la United eram cunoscut că eram foarte liniștit, poate că ar fi trebuit să ies mai mult cu băieții. Mă duceam direct acasă după antrenament pentru a sta cu propriul meu grup de prieteni.
Acum mă uit în urmă la colegii de echipă precum John (n.r.- O'Shea) și Darren Fletcher și cred că ar fi trebuit să fiu mai mult ca ei. Să fi ieșit și să socializez. Cred că ar fi fost mai bine pentru cariera mea la United", a recunoscut Lee Roche.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Rio Ferdinand distruge United: "Și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, nu câștigi"
16/03/2022 LA 07:42