Fotbalistul român Florin Acsinte și-a anunțat retragerea din politică la jumătate de an după ce a devenit vicepreședintele ALDE Botoșani, iar acum e pregătit să se reprofileze. Acsinte și-a încercat șansa în politică la începutul acestui an, după ce a rămas fără echipă. Fundașul stânga nu a rezistat însă prea mult. Ultimul club pentru care a evoluat a fost Hermannstadt, însă cele mai multe partide le-a disputat în tricoul lui FC Botoșani.
"După cum cred că ați aflat, prietenul meu Lucian Borfotina s-a retras din cursa electorală pentru Primăria Botoșani și a decis să continue munca începută la Cristești. Atunci când am intrat în politică am făcut-o alături de el, astfel că îmi anunț retragerea din lista pentru Consiliul Local Botoșani și inclusiv din ALDE Botoșani. În plus, sunt șanse să continui cariera din punct de vedere sportiv, dar și proiectele sportive pe care le am în desfășurare, nu mi-ar fi permis să continui pe plan politic!", a anunțat Acsinte pe Facebook.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM CÂTEVA SECUNDE
După retragerea din politică, Florin Acsinte și-a deschis un canal de YouTube, unde postează alături de fiica sa. Acsinte are deja 53 de videoclipuri publicate pe contul de You Tube, iar vizualizările se ridică la câteva zeci, cel puțin deocamdată. Ca fotbalist, Acsinte a evoluat la echipe precum Dinamo, FC Botoșani, Pandurii, FC Voluntari și Hermannstadt.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM O ORĂ
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
ACUM 2 ORE