Thierry Henry a avut o carieră fabuloasă și toți specialiștii sunt convinși că ar fi putut aduna mult mai multe trofee dacă evolua la Barcelona mai devreme. În schimb, francezul a preferat să rămână la Arsenal, formație pe care, alături de Wenger, a făcut-o una dintre cele mai puternice echipe din Europa.
De-a lungul timpului, fostul "tunar" a evoluat alături de fotbaliști uriași, Messi, Zidane și Ronaldinho fiind probabil cei mai buni coechipieri ai săi. Totuși, întrebat în cadrul emisiunii la care a participat acum două zile cine a fost cel mai bun coechipier al său, Henry a surprins.
Iată dialogul cu moderatoarea Kate Abdo:
Fotbal
În ce condiții Balonul de Aur ar putea ajunge la Lewandowski! Anunțul jurnaliștilor din Franța
ACUM 4 ORE
Kate Abdo: Care e cel mai valoros coechipier pe care l-ai avut vreodată?
Thierry Henry: Dennis Bergkamp.
Kate Abdo: Nu Messi?
Thierry Henry: Dennis Bergkamp.
Chiar dacă opinia lui Herny e subiectivă și are legătură probabil și cu modul în care s-a înțeles cu "olandezul zburător" pe teren, fostul vârf de la Ajax, Inter și Arsenal a fost cu adevărat un fotbalist special.
Un jucător cu execuții spectaculoase și neașteptate, Bergkamp va rămâne în istoria fotbalului drept unul dintre cei mai compleți atacanți. Perioada de glorie a carierei a avut-o la Arsenal, pentru care a marcat 87 de goluri în 315 meciuri. A câștigat alături de "tunari" 3 titluri și 4 FA Cup, ajungând cu londonezii până în finala UEFA Champions League (2005-2006).
CITEȘTE ȘI:
IANIS HAGI, ANUNȚ URIAȘ FĂCUT ÎN PRESA DIN SCOȚIA

Henry: Lewandowski și Benzema, favoriți la Balonul de Aur

Henry nu și-a ascuns de curând admirația pentru anul perfect al lui Benzema, astfel că întrebat dacă Mo Salah are șanse la Balonul de Aur, fostul vârf francez a vorbit la superlativ de starul lui Liverpool, dar a făcut câteva precizări importante.
"Numărul de goluri pe care le marchează în acest moment e impresionant. Dar cum puteți uita de Lewandowski? Cum puteți uita de Benzema? Cum puteți uita cum performează aceștia la echipele naționale?", a spus Henry.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
ACUM 5 ORE
Fotbal
Un nou indiciu că Mbappe vrea să plece de la PSG? "Vreau Balonul de Aur, dar e un proces"
ACUM 12 ORE