În această dimineață, în prima ligă din Australia, fundașul stânga al celor de la Western United a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui an. În minutul 68, la scorul de 2-1 pentru echipa sa, australianul a înscris din centrarea lui Aleksandar Prijovic, cu un scorpion kick.
Acesta a fost cel de-al doilea gol marcat de fundașul stânga al celor de la Western United, care mai marcase și al doilea gol al echipei sale, în minutul 45+2, din pasa aceluiași Prijovic. În cele din urmă, Western United a câștigat partida de pe teren propriu contra celor de la WS Wanderers cu 3-2.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 5 ORE
Citește și:
Ben Garuccio este un fundaș stânga australian în vârstă de 26 de ani. El se află de la începutul acestui sezon la Western United, el evoluând în cariera sa la Melbourne City, Adelaide United și Hearts, în campionatul Scoției.
Cele două reușite ale lui Garuccio au fost primele reușite de Garuccio în acest sezon. În cariera sa, el a marcat doar 5 goluri, aici fiind incluse și cele de astăzi, ultima sa reușită având loc în sezonul 2018/19, într-un meci al lui Hearts în Cupa Ligii Scoției.
Echipa sa, Western United, este lider în A-League, cu 23 de puncte acumulate în 12 etape.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 7 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 8 ORE