La începutul lunii septembrie, Romeo Beckham, în vârstă de 19 ani, a semnat primul său contract de fotbalist profesionist. Fiul lui David Beckham a fost legitimat la Fort Lauderdale CF, echipa secundă a clubului Inter Miami, fondat de David Beckham. Romeo a semnat primul său contract din postura de fotbalist la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Romeo Beckham, născut pe data de 1 septembrie 2002, este al doilea copil al cuplului David şi Victoria Beckham. El mai are un frate mai mare, Brooklyn (născut în martie 1999), un frate mai mic, Cruz David (născut în februarie 2005) şi o soră născută în 2011, Harper. "Mă simt binecuvântat după ce am debutat ca profesionist în seara asta. Concentrare totală pe următorul meci", a scris Romeo Beckham pe contul personal de Instagram.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturi în Qatar! Ramos, omul meciului
ACUM 31 MINUTE

Cum s-a descurcat Romeo Beckham la debutul în fotbalul profesionist

Duminică, fiul lui Beckham a evoluat timp de 79 de minute în partida pe care Fort Lauderdale a încheiat-o la egalitate, scor 2-2, cu formaţia Tormenta, în cadrul USL League One. Romeo a jucat pe postul de extremă, alături de Harvey Neville (19 ani), fiul lui Phil Neville, fostul coechipier al lui David Beckham la Manchester United şi actualul antrenor al lui Inter Miami.
Romeo Beckham a atras toate privirile la debutul său în fotbalul profesionist, însă nu a impresionat și a fost serios ironizat pe rețelele de socializare pentru evoluția sa. "A moștenit talentul fotbalistic de la mama lui. Doar așa se explică", "Am văzut probabil cel mai umilitor rezumat pentru acțiunile unui fotbalist", "A jucat 79 de minute și doar atât apare în rezumat?", au fost câteva dintre comentariile din spațiul online.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, reacție umilă după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială! "A fost vina mea!"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Pagină neagră în istorie! Spania, niciodată mai jos de atât. Ce bornă a atins după eliminare
ACUM 2 ORE