Anunțul dispariției sale a fost făcut de fosta sa soție, Marina Almășan, prin intermediul rețelelor de socializare: "Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea", a scris Marina Almășan.
Victor Socaciu, omul care compus și interpretat imnul Rapidului, alături de Adrina Păunescu, era un mare fan al giuleștenilor: "Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, "Glasul roților de tren", Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!", au scris pe contul de Facebook cei de la Rapid.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM O ORĂ

A murit Victor Socaciu, interpretul imnului Rapidului

Fiica lui Victor Socaciu, Ana Maria, a transmis și ea un mesaj emoționant la moartea tatălui ei: "O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!", a scris fata artistului, pe Facebook.
Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani după o lungă suferință, la spitalul de nefrologie Carol Davila din București.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 3 ORE