Liderul din Liga 1 se bazează în poartă pe Andrei Vlad, un tânăr de 21 de ani, dar la fel de bine exista posibilitatea ca acum între buturile echipei din Berceni să fie Cătălin Suciu. Un goalkeeper extrem de talentat, care a intrat în atenția oficialilor roș-albaștrilor în sezonul 2016-2017.
La acel moment, Suciu evolua la Alba Iulia și, după ce impresionase la naționala U17, făcuse pasul către România U19. Portarul își dăduse deja acceptul pentru mutare și visa că va face o carieră spectaculoasă, urmând să calce pe urmele lui Tătărușanu.
Doar că Alba Iulia a avut noi pretenții în ceea ce îl privește, iar FCSB a renunțat la transfer, considerând că formația din orașul Unirii nu e serioasă și nu respectă înțelegerea inițială. Mai exact, și-a menținut oferta anterioară, nedorind să intre în jocurile oficialilor de la Alba Iulia. A fost începutul sfârșitului pentru Suciu, care a intrat în depresie și a început să mănânce incontrolabil.
Fotbal
Rezumatul meciului Newcastle – Tottenham, încheiat cu victoria lui Spurs, 3-2
ACUM 9 MINUTE
"Transferul ratat a fost începutul prăbușirii. Am stat două săptămâni la antrenamente, apoi am plecat la convocare, la U19, și trebuia să semnez contractul când revin. Unirea Alba Iulia nu m-a mai lăsat să plec. S-a rupt ceva în mine, am început să nu mai pun preț pe fotbal și să mănânc necontrolat. Am rămas fără ambiție și nu m-am abținut de la nimic", a mărturisit Cătălin Suciu, citat de sport.ro.

Suciu a ajuns să joace la Industria Galda de Jos

Suciu și-a pierdut locul de titular la Alba Iulia ca urmare a faptului că a început să ia în greutate, iar doi ani mai târziu a fost cedat gratuit la Industria Galda de Jos, formație din urbea sa natală.
Acum, la 22 de ani, Suciu își poate reveni, pentru că e încă tânăr și posedă încă numeroase calități, dar trebuie să înțeleagă faptul că doar de el depinde să reușească în carieră. Între timp a trecut peste momentul critic, însă are nevoie de mai multă rigoare în privința alimentației și de încredere totală că poate să ajungă din nou în elita fotbalului românesc.
"Mănânc mai mult pizza în oraș", a recunoscut goalkeeperul, care încă are multe kilograme în plus. În ianuarie, el chiar a fost tentat să renunțe la fotbal 6 luni, pentru a se ocupa strict de o dietă care să îl readucă la normalitate.
sursă foto: ziarulunirea.ro
Premier League
Kane, dat uitării de Manchester City! Pentru ce fotbalist vrea Guardiola să spargă banca pe Etihad
ACUM 24 MINUTE
Serie A
"Nu e un mediu propice!" Noi detalii despre refuzul lui Drăgușin de a veni la naționala U21
ACUM 29 MINUTE