După ce a făcut carieră la Manchester United și Real Madrid, vârful mexican a ales MLS, acolo unde a fost tentat cu un salariu impresionant. A apucat să joace în doar două meciuri pentru LA Galaxy, pentru ca apoi campionatul să fie întrerupt din cauza virusului COVID-19.
În timp ce se află în izolare, atacantul a urmărit foarte atent știrile, care prezintă în marea lor majoritate lupta împotriva coronavirus. SUA e de departe cea mai afectată țară de pe glob, autoritățile raportând până în această după-amiază 492.995 de cazuri, de peste trei ori mai mult decât Spania, țara clasată pe locul secund într-un top nedorit al testărilor pozitive la coronavirus. Chicharito a înțeles perfect cât de importantă e munca medicilor care se luptă non-stop pentru salvarea vieților, dar și efortul depus de oamenii de știință în tentativa de a găsi un vaccin și nu înțelege cum astfel de oameni, care sunt adevărați eroi, câștigă mult mai puțin decât cei mai mulți dintre sportivi.
"Chicharito spune ceea ce mulți nu îndrăznesc", titrează Mundo Deportivo, care apoi îi dă cuvântul vârfului de atac: "E incredibil că suntem plătiți cu atât de mulți bani pentru a face un sport și că medicii sau oamenii de știință care încearcă să oprească această pandemie de coronavirus nu câștigă aproape nimic, din punct de vedere economic".
Fotbal
Fotbalistul care l-a urât pe Zidane cu toată ființa: "Am mers în baie și am fumat 250 de țigări!"
11/04/2020 LA 09:32

Viața în izolare, pe timp de coronavirus

În ceea ce privește supraviețuirea în izolare, atacantul mexican a recunoscut că fiecare zi care trece îi aduce o presiune și mai mare, însă e conștient că trebuie să rămână puternic, până când pandemia se va fi terminat.
"Evident că îmi este dor de fotbal, îmi e dor de antrenamente, dar încerc să nu mă gândesc foarte mult la acest lucru. Pentru că nu e o chestie care să depindă de mine și gândindu-mă foarte mult la acest subiect s-ar putea să îmi facă rău psihic. Încerc să accept situația, deși uneori simt că o iau razna. Mă trezesc și simt cum vreau să urc în mașină și să merg la antrenament, dar știu cât de important e să rămânem în izolare", a mai spus fostul mare atacant al lui United și Real.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și Lewandowski, un an de relație tensionată. Istoricul conflictului dintre cei doi
ACUM 2 ORE