Jucătorii din campionatele de top nu au stat prea mult pe gânduri și au sărit în ajutorul celor aflați în dificultate, fie pe cont propriu, fie împreună cu mai mulți apropiați. Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Robert Lewandowski sunt doar 3 dintre fotbaliștii care au donat sume uriașe în ultimele zile, pentru a susține lupta contra Covid-19.
Neymar este ultimul jucător care a sărit în ajutorul persoanelor aflate în dificultate, donând 878.000 de euro. Atacantul lui PSG a ţinut secret această donaţie, însă presa din Brazilia a dezvăluit acest lucru. Banii vor ajunge la organizația umanitară UNICEF și vor fi redirecționați către spitalele din țara sa natală, care luptă împotriva pandemiei.
Pe lângă tratarea oamenilor infectaţi cu coronavirus, suma donată de Neymar va fi folosită şi pentru susținerea celor afectaţi de impactul pandemiei în mod indirect, la nivel financiar.
Fotbal
Un nou campionat mare, aproape să își suspende sezonul. Reacția UEFA după decizia belgienilor
03/04/2020 LA 05:36

Neymar sare în ajutorul oamenilor din Rio de Janeiro

Faptul că Neymar a donat suma uriaşă de bani a fost dezvăluit în cadrul emisiunii braziliene Fofocalizando, de către amicul său, Luciano Huck. Acesta a ținut să menționeze că superstarul lui PSG nu a vrut ca donația să fie făcută publică, însă în cele din urmă Huck a dezvăluit gestul grandios făcut de Neymar.
Pe lângă donația sa individuală, Neymar este implicat și într-o strângere de fonduri pentru sprijinirea comunităților din Rio de Janeiro, alături de alte vedete din țară. Până în acest moment, Neymar și prietenii săi au adunat 263.000 de euro care vor fi redirecționați către oamenii din Brazlia aflați în mare dificultate în aceste momente.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 17 MINUTE
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE