Abderrazak Hamdallah a reușit performanța extraordinară în tricoul lui Al Nassr, echipă antrenată de portughezul Rui Vitoria. Marocanul i-a depășit pe Robert Lewandowski, 54 de goluri și pe Lionel Messi, 50 de goluri în clasamentul celor mai buni marcatori din 2019.

Robert Lewandowski, depășit la ultimul meci

Hamdallah era la egalitate cu Lewandowski înaintea ultimului meci. Marocanul de 29 de ani a reușit un hattrick spectaculos pentru liderul din Arabia Saudită în victoria cu 4-1 din deplasarea de la Al Feiha!
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 ORE
Sunt foarte fericit că am ajuns la 57 de goluri și că sunt cel mai bun marcator din 2019. E o onoare pentru mine și le mulțumesc colegilor, dar și fanilor. De-abia aștept încă un an de succes
De asemenea, Hamdallah a stabilit și recordul de goluri marcate într-un sezon, în campionatul Arabiei Saudite.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
ACUM 12 ORE
Bundesliga
Robert Lewandowski, întrebat dacă vrea să confirme și în alt campionat! Replica a venit pe loc
IERI LA 17:50