Totuşi, legendarul fotbalist brazilian, ajuns la 80 de ani, a transmis astăzi un mesaj emoţionant după operaţia suferită. El precizează că se simte bine, iar recuperarea decurge excelent.
Câștigător de trei ori al Cupei Mondiale, Pele a fost internat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo la sfârșitul lunii august după ce tumora a fost descoperită în timpul examinărilor de rutină.
Pele a explicat la momentul respectiv pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de Covid-19.
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 27 MINUTE

Care este starea de sănătate a lui Pele

Pele a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru urările pe care le-a primit. El a precizat că îşi va petrece următoarele zile concentrându-se pe recuperarea sa.
"Prietenii mei, cu fiecare zi care trece mă simt mai bine. Abia aştept să joc din nou, dar mă voi recupera în câteva zile.
În timp ce sunt aici, profit de ocazie pentru a vorbit mult cu familia şi pentru a mă odihni. Vă mulţumesc din nou pentru toate mesajele de dragoste. Vom fi din nou împreună în curând!", a fost mesajul transmis de Pele.
Spitalul din Sao Paulo a confirmat că legenda "și-a revenit într-un mod satisfăcător, este conștient, vorbește normal și își menține semnele vitale în normalitate".
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Totuşi, Pele va mai trebui să stea la terapie intensivă o perioadă de timp. Pele, singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, fosta vedetă a lui Santos limitându-şi ieşirile în public. El a fost operat de mai multe ori la șold și a avut o intervenție chirurgicală și la prostată.
Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. "Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii... acestea nu pot fi făcute într-o singură zi", a transmis Fraga într-un scurt mesaj.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE