Articol scris de Răzvan Rădulescu
Omul de afaceri rus, Roman Abramovich, a fost forțat să vândă Chelsea , după ce guvernul britanic i-a înghețat averea din cauza presupuselor legături cu președintele rus Vladimir Putin. Între timp clubul englez a fost preluat de consorțiul condus de americanul Todd Boehly.
Totuși, Roman Abramovich nu a dus lipsă de oferte legate de cumpărarea unor cluburi din Europa. La începutul verii, Abramovich a fost în în discuții cu mai multe echipe din Turcia și Portugalia, însă fără rezultat.
Fotbal
Răspunsul oferit de un coleg al lui Neymar când a fost întrebat de relația acestuia cu Mbappe
ACUM 4 ORE

Roman Abramovich investește din nou în fotbal

Dragostea pentru fotbal a lui Roman Abramovich este cunoscută în lumea sportului, astfel că rusul a fost puternic afectat, după despărțirea de Chelsea. Abramovich a susținut financiar clubul din Londra, rezultând una dintre cele mai puternice echipe de fotbal din lume.
Potrivit London World, Abramovich se pregătește să investească la Spartak Moscova. Clubul rus a fost exclus din Europa League la începutul acestui an, la câteva zile după invazia Rusiei pe teritoriul Ucrainei. "Premier League", așa cum este denumit primul eșalon din fotbalul rusesc, este dominat în fiecare an de Zenit. Așadar, dacă Abramovich va cumpăra Spartak, atunci echipa din Moscova va deveni una dintre echipele cel mai greu de învins, atât în prima ligă rusă, cât și în Europa.
Citște și:

Granovskaia, alături de Abramovich la Spartak Moscova

În urma plecării lui Abramovich de la Chelsea, pe Stamford Bridge au avut loc mai multe plecări printre care și cea a Marinei Granovskaia, fostul director al lui Chelsea. Fără să facă parte din executivul vreunui club, Granovskaia este liberă să se alăture proiectului fotbalistic pe care Abramovich decide să-l urmeze.
Marina a fost una dintre mințile sclipitoare de la Chelsea, care a ajutat echipa de pe Stamford Bridge să aibă succes. Directorul de afaceri ruso-canadian are numeroase cunoștințe despre fotbal, pe lângă contactele de neegalat pe care le-a creat în lumea fotbalului.
După plecarea lui Roman Abramovich de la Chelsea, la nivelul conducerii clubului londonez au avut loc mai multe modificări. Bruce Buck, fostul președinte al lui Chelsea și Marina Granovskaia, fosta directoare de fotbal a lui Chelsea au plecat. Ieșirile celor doi oameni din executivul lui Chelsea au fost urmate de plecarea lui Petr Cech. Fostul portar de la Chelsea a plecat în luna iunie de pe Stamford Bridge și ocupa acum poziția de consultant al clubului.
"A fost un privilegiu să ocup această poziție la Chelsea în ultimii trei ani. Cu o nouă conducere la club, am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"¸ au fost declarațiile lui Cech.
Fotbal
John Obi Mikel și-a anunțat retragerea din fotbal la 35 de ani! "Toate lucrurile bune au un final"
ACUM 10 ORE
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44