Mijlocul lui AC Milan pare zonă cea mai vulnerabilă a rossonerilor. Înainte viitoarei ferestre de transfer, există semne de întrebare asupra majorității fotbaliștilor din această zonă. Având în vedere inconsistența lui Hakan Calhanoglu, contractul lui Giacomo Bonaventura care va expira la finalul stagiunii precum și forma slabă a lui Lucas Paqeuta, Milan are nevoie de întărări.
Conform AS, Milan va intensifica eforturile de a-l aduce pe mijlocașul de 26 de ani Nabil Fekir de la Betis iar italienii sunt dispuși să ofere 40 de milioane de euro. Totuși spaniolii consideră că suma este insuficientă pentru internaționalul francez, care a marcat șapte goluri și a reușit trei assist-uri în 23 de meciuri de când a venit de la Lyon.
Milan ar putea să aibă o competiție grea pentru semnătura lui Fekir pentru că presa din Spania notează că și Real Madrid a devenit interesată de francez după ce el a avut un meci excelent împotriva echipei lui Zidane în acest sezon.
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 6 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat
ACUM 37 MINUTE
Liga
Atletico Madrid, la prima înfrângere din acest sezon! Concluziile lui Simeone
ACUM O ORĂ