Mijlocul lui AC Milan pare zonă cea mai vulnerabilă a rossonerilor. Înainte viitoarei ferestre de transfer, există semne de întrebare asupra majorității fotbaliștilor din această zonă. Având în vedere inconsistența lui Hakan Calhanoglu, contractul lui Giacomo Bonaventura care va expira la finalul stagiunii precum și forma slabă a lui Lucas Paqeuta, Milan are nevoie de întărări.
Conform AS, Milan va intensifica eforturile de a-l aduce pe mijlocașul de 26 de ani Nabil Fekir de la Betis iar italienii sunt dispuși să ofere 40 de milioane de euro. Totuși spaniolii consideră că suma este insuficientă pentru internaționalul francez, care a marcat șapte goluri și a reușit trei assist-uri în 23 de meciuri de când a venit de la Lyon.
Milan ar putea să aibă o competiție grea pentru semnătura lui Fekir pentru că presa din Spania notează că și Real Madrid a devenit interesată de francez după ce el a avut un meci excelent împotriva echipei lui Zidane în acest sezon.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 16 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 3 ORE