AC Milan, clubul care se află în acest moment în proprietatea americanilor de al Elliott Management, urmează să fie preluat de un investitor și afacerist din Republica Moldova. Este vorba despre Alexandr Jucov, fondatorul World Lab Technologies. Acesta are origini în Republica Moldova și a confirmat deja interesul său pentru achiziționarea pachetului majoritar al clubului din Serie A, AC Milan.
Trupa antrenată de Stefano Pioli ocupă locul 2 în Serie A, la șase puncte în spatele liderului Inter. AC Milan se pregătește acum de o dublă de foc cu ocupanta locului 2 din Premier League, Manchester United, iar italenii eu primit o nouă veste mare: echipa urmează a avea o nouă conducere, după ce în trecut AC Milan a trecut prin mâinile lui Yonghong Li şi Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru italian.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
ACUM O ORĂ

Un afacerist moldovean va fi noul patron al lui AC Milan

"Alexander Jucov , un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova și fondator al World Lab Technologies, și-a exprimat interesul de a achiziționa majoritatea acțiunilor lui AC Milan, club din Serie A. Această achiziție va împlini dorința de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii și măsurători pe bază de date metrice", se arată în comunicatul eliberat de compania lui Jucov, potrivit Football-italia.net.
În vârstă de 52 de ani, Jucov este originar din Republica Moldova, iar anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, omul de afaceri din Moldova era gata să achite 50 de miliarde de dolari pentru a cumpăra aplicația dezvoltată de chinezi, TikTok. Acum, afaceristul vrea să se implice și în fotbal, la AC Milan, club pentru care evoluează fostul portar al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, care are statutul de rezervă în prezent.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12