AC Milan, clubul care se află în acest moment în proprietatea americanilor de al Elliott Management, urmează să fie preluat de un investitor și afacerist din Republica Moldova. Este vorba despre Alexandr Jucov, fondatorul World Lab Technologies. Acesta are origini în Republica Moldova și a confirmat deja interesul său pentru achiziționarea pachetului majoritar al clubului din Serie A, AC Milan.
Trupa antrenată de Stefano Pioli ocupă locul 2 în Serie A, la șase puncte în spatele liderului Inter. AC Milan se pregătește acum de o dublă de foc cu ocupanta locului 2 din Premier League, Manchester United, iar italenii eu primit o nouă veste mare: echipa urmează a avea o nouă conducere, după ce în trecut AC Milan a trecut prin mâinile lui Yonghong Li şi Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru italian.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55

Un afacerist moldovean va fi noul patron al lui AC Milan

"Alexander Jucov , un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova și fondator al World Lab Technologies, și-a exprimat interesul de a achiziționa majoritatea acțiunilor lui AC Milan, club din Serie A. Această achiziție va împlini dorința de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii și măsurători pe bază de date metrice", se arată în comunicatul eliberat de compania lui Jucov, potrivit Football-italia.net.
În vârstă de 52 de ani, Jucov este originar din Republica Moldova, iar anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, omul de afaceri din Moldova era gata să achite 50 de miliarde de dolari pentru a cumpăra aplicația dezvoltată de chinezi, TikTok. Acum, afaceristul vrea să se implice și în fotbal, la AC Milan, club pentru care evoluează fostul portar al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, care are statutul de rezervă în prezent.
Serie A
Ciprian Tătărușanu le-a dat emoții mari "Rossonerilor"! AC Milan, revenire spectaculoasă cu Verona
16/10/2021 LA 20:47
Serie A
Veste excelentă pentru Tătărușanu! Portarul român revine pe teren! În ce meciuri va fi folosit
12/10/2021 LA 19:00