Românul de la Galatasaray a intrat pe teren la începutul reprizei a doua din meciul echipei sale din deplasare de la Rizespor, în locul lui Ahmet Yilmaz Calik, dar a părăsit după mai puțin de 25 de minute terenul, după ce s-a accidentat.
Ghinioanele s-au ținut lanț de gruparea cim-bom, care în prima repriză îl pierduse pe portarul Muslera, care și-a rupt piciorul. La final, tehnicianul lui Galata, Fatih Terim, a vorbit despre problemele avute de jucătorii accidentați, confirmând că românul a suferit o ruptură de ligament încrucișat.
"Andone are o sensibilitate în acea zonă, e vorba din nou de ligamentele de la genunchi. Am suferit una dintre cele mai grele lovituri, pentru că și Muslera va lipsi o perioadă îndelungată. Vor fi recuperări de durată, pentru ambii sezonul e încheiat", a spus Fatih Terim, conform hurriyet.com.tr.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58

Florin Andone se întoarce la Brighton

Vârful român va reveni în Premier League, la Brighton, la capătul acestui sezon. El fusese împrumutat la Istanbul și, după primele evoluții, gruparea cim-bom părea dispusă să achite clauza de reziliere.
Doar că Andone s-a accidentat în toamnă, revenind abia înainte de întreruperea cauzată de pandemie. Ca atare, Galata a decis încă din martie să renunțe la ideea unui transfer definitiv. Lucrurile puteau lua o altă întorsătură, dacă internaționalul nostru ar fi impresionat pe acest final de sezon, dar din păcate s-a accidentat din nou.
Deja se fac speculații privind perioada de recuperare a lui Andone, iar un scenariu lansat de turci presupune că atacantul va putea să joace din nou abia în februarie 2021. Totuși, faptul că are o nouă accidentare atât de gravă într-o perioadă atât de scurtă ar putea să prelungească durata indisponibilității.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14