Arsenal etalează un joc foarte slab, dar Arteta este și urmărit de ghinion. După ce i-a pierdut în confruntarea cu City pe Xhaka și Pablo Mari (acesta din urmă va lipsi tot restul sezonului), tehnicianul spaniol nu se va putea baza în perioada următoare nici pe Leno.
Goalkeeperul german a fost unul dintre puținii jucători care s-au remarcat pozitiv pentru londonezi în acest sezon, dar foarte posibil va mai putea fi folosit doar în debutul stagiunii viitoare.
Asta pentru că în confruntarea cu Brighton, Leno a călcat strâmb, după ce a fost talonat de Maupay. Germanul a început să țipe de durere, semn că e vorba de o accidentare gravă, iar după ce medicii i-au administrat un calmant, i-a reproșat adversarului că nu l-a evitat. Într-adevăr, vârful care a adus victoria în cele din urmă pentru "pescăruși" în minutul 90+5 nu avea niciun motiv să fie atât de agresiv în acea zonă, în care goalkeeperul era suveran.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 5 ORE

Vezi mai jos accidentarea lui Leno, din Brighton - Arsenal 2-1

Accidentare Leno

În urma rezultatului din această după-amiază, Brighton s-a apropiat la 3 puncte de locul 14, ocupat de Newcastle. De cealaltă parte, Arsenal a bifat a doua înfrângere consecutivă și a rămas pe poziția a 9-a, la 6 puncte de locurile care asigură accesul în cupele europene.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM 9 ORE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53