Arsenal etalează un joc foarte slab, dar Arteta este și urmărit de ghinion. După ce i-a pierdut în confruntarea cu City pe Xhaka și Pablo Mari (acesta din urmă va lipsi tot restul sezonului), tehnicianul spaniol nu se va putea baza în perioada următoare nici pe Leno.
Goalkeeperul german a fost unul dintre puținii jucători care s-au remarcat pozitiv pentru londonezi în acest sezon, dar foarte posibil va mai putea fi folosit doar în debutul stagiunii viitoare.
Asta pentru că în confruntarea cu Brighton, Leno a călcat strâmb, după ce a fost talonat de Maupay. Germanul a început să țipe de durere, semn că e vorba de o accidentare gravă, iar după ce medicii i-au administrat un calmant, i-a reproșat adversarului că nu l-a evitat. Într-adevăr, vârful care a adus victoria în cele din urmă pentru "pescăruși" în minutul 90+5 nu avea niciun motiv să fie atât de agresiv în acea zonă, în care goalkeeperul era suveran.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 7 ORE

Vezi mai jos accidentarea lui Leno, din Brighton - Arsenal 2-1

Accidentare Leno

În urma rezultatului din această după-amiază, Brighton s-a apropiat la 3 puncte de locul 14, ocupat de Newcastle. De cealaltă parte, Arsenal a bifat a doua înfrângere consecutivă și a rămas pe poziția a 9-a, la 6 puncte de locurile care asigură accesul în cupele europene.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | United are două opțiuni de a-l ceda sub formă de împrumut pe Van de Beek
ACUM 10 ORE
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 11 ORE