Accidentarea foarte gravă a fost suferită de portarul de la Sporting Liești într-un meci din liga a 3-a. Cosmin Vădeanu a suferit o comoție cerebrală și după intervenția pe teren a SMURD a fost trasportat de urgență la spital. În urma investigațiilor, acesta este în afara oricăriu pericol, dar avut nevoie de o operație complicată. 5 fracturi a sufert portarul de Sporting Liești, după ce a fost lovit de un adversar cu piciorul în cap. Cosmin Vădeanu a căzut secerat la pământ, iar medicii au intervenit de urgență.!
Fotbalistul în vârstă de 23 de ani și-a pierdut cunoștința după ce a suferit comoția cerebrală. Medicii de la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale portarului de la Sporting Liești până când a sosit echipajul SMURD.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a bătut penalty-ul cu Besiktas: "Nu trebuia să îl lase"
ACUM 6 ORE
Traumatism facial sever a fost primul verdict.
Imediat după ce sportivul a fost preluat de echipajul SMURD, suporterii aflați la meci și oficialii clubului Sporting Liești l-au acuzat pe arbitrul partidei din Liga 3 că nu a reacționat rapid și ar fi întârziat aterizarea elicopterului, toate acestea deoarece nu a oprit meciul la timp.
Sporting Liești a câștigat cu 1-0 meciul cu Metalul Buzpu este pe primul loc în LIga a 3-a.
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG
ACUM 9 ORE