Mané și-a luxat genunchiul într-un duel cu Leighton Baines care nu a părut să fie prea periculos la prima vedere. El s-a ridicat în picioare în speranța că va putea continua înainte de a-și da seama de seriozitatea accidentării și de a fi înlocuit.
Gradul de severitate este încă necunoscut, dat fiind că genunchiul senegalezului s-a umflat prea tare, astfel încât scanările sale nu sunt posibile încă.
Tot ce pot să spun cu certitudine este că el nu va fi disponibil mâine,” a declarat Klopp. „Va trebui să vedem ce se întâmplă. Când lucrurile stau așa nu poate fi ceva pozitiv. Nu pot spune exact cât timp va trebui să așteptăm.”
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 33 MINUTE
Întrebat dacă accidentarea îl poate ține departe de teren pe Mané pentru tot restul sezonului, managerul german a răspuns că e posibil. „Din păcate se poate, dar de ce să spun asta acum, când nu știu? Genunchiul este umflat și vom aștepta evaluarea finală.”
Liverpool se luptă pentru a prinde un loc ce ar califica-o pentru Liga Campionilor în sezonul următor, fiind pe locul 3 în acest moment, cu opt etape rămase de disputat în Premier League. Absența lui Mané poate influența serios jocul echipei, cum s-a putut vedea în timpul Cupei Africii pe Națiuni, când acesta a fost convocat de Senegal. Liverpool a câștigat un singur meci din șapte pe parcursul competiției.
  • 13 goluri a înscris Mané pentru Liverpool în acest sezon de Premier League, fiind principalul marcator al echipei.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE