Craiova a sperat, dar a fost scufundată pe teren propriu de FCSB. 2-0 e un scor mincinos pentru felul în care s-a jucat în Bănie, iar patronul Rotaru s-a convins din nou că Păpură nu este mai mult decât un interimar în vremuri grele. De aceea, oltenii caută un antrenor care să readucă liniștea și trofeele la Craiova. Pe masa lui Rotaru sunt 4 nume grele, care au marcat fotbalul românesc în ultimii 10-15 ani.

Walter Zenga

Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836527.jpg
Din informațiile Eurosport, Italianul este marele favorit din mai multe motive. Primul dintre ele ar fi că are o experință bogată în a lucra cu tineri și poate construi la Craiova o echipă competitivă, care să aducă și profit. Deși este un nume mare al fotbalului mondial, Zenga este paradoxal cel mai ieftin dintre cei 4. Zenga are 60 de ani și este liber de contract după despărțirea de Cagliari, echipă din Serie A. Italianul a mai fost antrenor la 3 echipe din România în ultimii 18 ani, FC Național, FCSB și Dinamo. În toate aceste experiențe, Zenga a demonstrat că știe să lucreze cu patronii din România.

Dan Petrescu

https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957090.jpg
Rezultatele de la CFR Cluj vorbesc de la sine despre posibilitățile lui Dan Petrescu de a transforma Craiova într-o mașină de trofee, glorie și bani. Dan Petrescu are însă și ami multe dezavantaje. Primul ar fi aspectul financiar pentru că, se știe, este un antrenor scump. În Plus, Dan Petrescu lucrează doar cu jucători experimentați, iar profitul pentru club poate veni doar din participări europene. Un alt aspect care trebuie luat în considerare este tendința lui Dan Petrescu de a lua decizii tehnice doar de unul singur. Fostul fundaș de la Chelsea este liber de contract după despărțirea amară de CFR Cluj. Petrescu a primit deja mai multe oferte din Est, dar ar prefera să rămână în Liga 1.

Laurențiu Reghecampf

https://i.eurosport.com/2020/11/05/2929292.jpg
Rotaru are de luat în calcul trecutul excelent al lui Reghecampf în Liga 1, dar și legăturile sale cu impresarul de acasă. Titlurile obținute cu FCSB i-au ridicat foarte mult cota lui Reghe, dar revenirea din 2015 nu a mai fost la fel de fructuoasă. Ultimul contract al lui Reghecampf în Dubai nu a mai fost la fel de eficient și a fost demis de Al Wasl. Reghe s-ar lupta la titlu cu prietenul și fostul colaborator Toni Petrea, cel care a demolat Craiova în ultima etapă.

Cosmin Contra

https://i.eurosport.com/2020/11/15/2937086.jpg
Investitorul de carton Pablo Cortacero l-a păcălit, iar revenirea la Dinamo a fost un eșec total pentru Contra. Fostul selecționer este singurul din această listă care nu a cucerit titlul de campion în Liga 1. Oltenii l-au ofertat pe Contra și în mai, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Contra are cele mai pușine șanse de a prelua Craiova după eșecurile din ultima vreme de la naționala României și Dinamo.
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu emoții la Mioveni! Campioana României, ținută în șah de ultima clasată
13/11/2022 LA 17:58