Conforma statisticilor, Hakan Calhanoglu este cel mai creativ jucător dintre toți cei care evoluaeză în cele mai puternice campionate din Europa (Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța). Parcursul foarte bun al Milanului de până acum se datorează în mare măsură și turcului.
Acesta are 1 gol și 7 assist-uri în Serie A, dar a creat în total 59 de șanse de gol pentru Milan. Contractul mijlocașului expiră la finele acestui sezon, iar pentru Milan ar fi o pierdere uriașă dacă acesta nu va accepta prelungirea înțelegerii.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978331.jpg
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
03/12/2022 LA 17:58

Premier League dă 3 jucători în Top 5 al celor mai creativi jucători din Europa

În acest top, Calhanoglu este urmat de Jack Grealish, fotbalistul care impresionează în tricoul lui Aston Villa. Englezul, care a debutat și la naționala Albionului în toamna anului trecut, este pe lista marilor forțe din Premier League și probabil că în vară va face pasul la o echipă cu pretenții mai mari.
Ceilalți jucători din Premier League prezenți în acest top sunt Bruno Fernandes și Kevin De Bruyne. Ambii sunt puncte cheie la formațiile lor și ambii au avut un sezon excelent până acum. Din nefericire pentru el și pentru Manchester City, .
În fine, pe locul 5 în acest clasament se află Memphis Depay. Olandezul are de asemenea un sezon foarte bun și este principalul om din atacul lui Lyon, formație care amenință supremația celor de la PSG în Franța. Echipa lui Rudi Garcia este pe locul 3 în Ligue 1, la doar 2 puncte distanță de PSG și Lille, aflate la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei.
Batavul este în continuare pe lista Barcelonei și catalanii vor încerca la finalul acestui sezon să-l convingă să semneze, chiar dacă evoluțiile sale îl vor face atractiv și pentru alte mari echipe din Europa.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36