Achraf Hakimi va fi noul jucător al lui Inter. Fostul fundaș lateral de la Real Madrid, care a evoluat în ultimele două sezoane la Dortmund, sub formă de împrumut, a efectuat marți vizita medicală la Milano. Tot azi, fundașul marocan a semnat cu clubul italian, iar anunțul oficial va fi făcut în următoarele ore. Hakimi a semnat pe cinci ani cu Inter și va câștiga până la 5 milioane de euro anual.
Aproximativ 50 de milioane de euro vor plăti milanezii lui Real Madrid pentru transferul lui Hakimi. Marocanul, care a crescut enorm la Borussia Dortmund, a jucat două sezoane la Dortmund și a devenit un jucător excelent în tricoul Borussiei. Fundașul ofensiv marocan a crescut încă de la 17 ani la Real Madrid, dar a apucat doar 9 meciuri în La Liga.
Ligue 1
Mbappe are o nouă poreclă! Modul hilar în care l-a numit cel mai bun prieten din lotul lui PSG
24/08/2022 LA 06:27
La Borussia, Hakimi a reușit 12 goluri și 17 pase de gol în 72 de meciuri. Marocanul de 21 de ani, Achraf Hakimi poate rezolva mai multe probleme. Jucătorul crescut de Real poate juca atât ca fundaș cât și ca extremă, în funcție de sistemul ales de Conte. Cum antrenorul italian preferă 3-4-3, Hakimi este perfect pentru banda dreaptă a liniei de 4 mijlocași.

Hakimi, mesaj pentru fanii Borussiei Dortmund la plecarea spre Serie A

A venit timpul să-mi iau rămas bun de la o perioadă foarte frumoasă din viața mea. După doi ani minunați sunt pregătit să părăsesc acest club care mi-a oferit atât de multă bucurie. Din primul moment, grija și atenția clubului și a orașului au fost grozave. Acum știu că am avut dreptate să aleg Dortmund ca a doua mea casă în urmă cu doi ani. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor de echipă, echipei tehnice și tuturor celor din staff pentru dragostea și încrederea pe care mi le-au arătat de fiecare dată. Vreau de asemenea să le mulțumesc minunaților fani care m-au susținut necondiționat în fiecare meci. Nu voi uita niciodată zidul galben care este de-a dreptul minunat. În final vreau să le mulțumesc familiei mele și prietenilor pentru că m-au susținut mereu. Sper ca drumurile noastre să se intersecteze din nou în viitor. Ne vedem din nou, Borussia Dortmund – Achraf Hakimi
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51