Guardia di Finanza din Frascati a avut o acțiune de amploare la un depozit din Ciampino, Roma, de unde a confiscat măști create ilegal cu însemne ale echipelor din Serie A, anunță Gazzetta dello Sport.
Măștile cu însemnele cluburilor au devenit o modă în această perioadă. Însă acestea au o problemă majoră: sunt ilegal confecționate! Cluburile nu au autorizat confecționarea lor și, cel mai grav, majoritatea nu îndeplinesc criteriile esențiale pentru a proteja purtătorul.

Acțiune a poliției italiene

Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 6 ORE
Guardia di Finanza a descoperit un depozit în Ciampino unde se confecționau măștie ilegale cu însemne ale unor cluburi precum AC Milan, Juventus, Inter Milano sau AS Roma. Aceste măști nu aveau standardele necesare pentru protecție și nici nu aveau autorizație pentru reproducerea logo-urilor cluburilor din Serie A.
Acțiunea poliției face parte dintr-un plan pus la punct pentru a combate comportamentele ilegale care exploatează starea de urgență medicală creată de pandemia de COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE