Diego Maradona a murit aseară în urma unui stop cardiorespirator, într-o casă din Tigre unde urma tratamentul de refacere după operația pe creier suferită în urmă cu puțină vreme.
La scurt timp după aflarea rezultatelor autopsiei, fostul medic personal al lui Maradona a făcut câteva declarații ofensatorare la adresa celor care erau responsabili de sănătatea fostului fotbalist, considerând că moartea acestuia ar fi putut fi evitată dacă s-ar fi luat măsurile corecte.
"Un deces insolit, în sensul în care Diego nu a fost îngrijit cum trebuia. Era nevoie să rămână internat la spital. E inadmisibil ca un pacient în starea sa să se externeze după o săptămână, mai ales în urma acelei operații. Să-l trimiți acasă e o tâmpenie! În al doilea rând, Maradona trebuia să aibă lângă el un doctor capabil să îl asiste în caz de urgență. Lucru care evident nu s-a întâmplat!", a declarat Alfredo Cahe, fostul medic personal al lui Maradona.
Fotbal
Adriano "s-a născut" din nou! "Ajunsesem la peste 100 kilograme". Ce l-a salvat și cum arată acum
21/12/2021 LA 06:04

Matias Morla, avocatul lui Maradona: "A Fost o idioțenie criminală"

Printre cei care consideră că viața lui Maradona putea fi salvată se numără și avocatul fostului "magician". Acuzațiile acestuia se îndreaptă către reprezentanții oficiului sanitar care trebuia să se ocupe de Maradona, spunând că este o "Idioțenie criminală" faptul că ambulanței i-a luat mai bine de jumătate de oră pentru a ajunge la casa din Tigre, unde acesta se recupera după operația pe creier.
"Astăzi este o zi de durere profundă, tristețe și reflecție. Simt în inima mea plecarea prietenului meu, pe care l-am onorat cu loialitatea și sprijinul meu până în ultimele zile ale sale.
Mi-am luat rămas bun de la el și înmormântarea ar trebui să fie un moment intim și de familie.
În ceea ce privește raportul de la Parchetul San Isidro, este inexplicabil faptul că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a primit atenție sau control de la personalul sanitar dedicat acestor scopuri.
Ambulanța a făcut mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge, ceea ce a fost o IDIOȚENIE CRIMINALĂ.
Acest fapt nu trebuie trecut cu vederea și voi solicita investigarea consecințelor până la sfârșit. După cum mi-a spus Diego: Tu ești soldatul meu, acționează fără milă.
Pentru a-l defini pe Diego în acest moment de profundă pustiire și durere, pot spune: era un om bun, era cel mai bun fotbalist din istorie și era o persoană cinstită.
Odihnestete in pace frate.", a fost mesajul postat de Matias Morla pe Twitter.
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
07/12/2021 LA 07:27
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13