Jucătorul de 23 de ani a fost convocat la lotul Spaniei sâmbătă, în ciuda informațiilor din presă conform cărora ar fi ales să joace pentru Mali.
”Din păcate, nu voi putea participa la acțiunile naționalei din cauza unei accidentări din meciul cu Aston Villa. Îmi pare rău că nu pot răspunde la această convocare, dar voi continua să lucrez pentru a fi în cea mai bună formă la următoarea ocazie. Vreau să mulțumesc antrenorului pentru încrederea oferită”, a declarat Traore.
Traore va fi înlocuit în lotul Spaniei, care va juca pe 18 noiembrie ultimul meci din preliminariile Euro 2020 cu România la Madrid, de Pablo Sarabia de la PSG.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692513.jpg
Traore s-a născut în Spania și a fost convocat la toate echipele de tineret ale naționalei însă cum părinții săi sunt din Mali, el ar fi putut alege să joace pentru naționala africană.
Traore joacă în prezent la Wolves, după ce a fost crescut la Barcelona în academia La Masia. El a fost printre cei mai buni jucători din acest sezon pentru Wolves în Premier League și, fiind renumit pentru viteza sa extraordinară, a reușit o dublă acasă la Manchester City în victoria cu 2-0 a echipei lui Nuno Espirito Santo.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE