Genk a confirmat despărțirea de Ianis Hagi. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea, cel mai probabil la cererea scoțienilor de la Rangers, care vor să dea propriul comunicat.După o lungă perioadă în care au analizat dacă transferul lui Hagi Jr. merită, scoțienii de la Rangers au luat decizia de a-l aduce definitiv pe Ianis pe Ibrox Stadium. Ianis Hagi a semnat un contract valabil 5 sezoane cu vicecampioana Scoției.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770180.jpg
Care este adevăratul motiv pentru care Rangers a făcut în sfârșit pasul de a-l aduce pe Hagi Jr. pe Ibrox Stadium? Se pare că scoțienii și-au calculate pașii în avans, asta pentru că Alfredo Morelos, care e golgheterul lor, va părăsi clubul scoțian în mod sigur. Cel mai probabil la Leicester, unde îl vrea Brendan Rodgers, dar există interes și de la Aston Villa, Palace și West Ham.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
În consecință, oficialii de pe Ibrox nu au vrut să piardă doi titulari din ofensiva avută în primăvară în același timp, mai ales că Gerrard îl apreciază mult pe Ianis Hagi. Ca atare, efortul financiar - 5 milioane de euro - nu a mai părut atât de mare, în condițiile în care conducerea lui Rangers are garanția că va obține o sumă importantă în schimbul golgheterului ei.

Ianis Hagi, jucătorul lui Steven Gerrard

Ianis Hagi devine oficial noul fotbalist al lui Rangers începând cu 30 iunie. Tehnicianul lui Rangers, Steven Gerrard, a fost convins de evoluțiile lui Hagi Jr. și va echipa sa va plăti 5 milioane de euro.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16