Al Kuwait și Al Qadisiya și-au disputat aseară finala Cupei Prințului, iar disputa a fost una dramatică, decisă în prelungiri. Al Qadisiya a deschis scorul prin Al Saify, dar meciul a fost împins în prelungiri de Akaichi. În minutul 115 Sissoko a marcat golul decisiv, iar Al Kuwait a câștigat trofeul.
Ulterior, pe Twitter și pe rețelele de socializare a fost prezentat centralul Ali Abbas ca fiind purtat pe brațe de oficialii lui Al Kuwait, inducându-se ideea că i-a ajutat să câștige finala. Multe publicații au căzut în capcana preluării acestui Fake News, dar adevărul e cu totul altul.
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
ACUM 27 MINUTE
Concret, arbitrul a fost într-adevăr celebrat, dar nu de oficialii lui Al Kuwait. Ali Abbas a devenit cel mai tânăr arbitru din istorie care să conducă la centru o finală de Cupa Prințului. Acesta s-a descurcat exemplar, iar colegii săi, arbitri, și membrii ai Comisiei de Arbitri din Kuwait i-au făcut o primire specială în lojă, drept răsplată pentru performanța avută. Până în acest sezon, arbitrase doar la nivel de ligă secundă, astfel că modul în care a reușit să "ardă" etapele și să devină un central atât de bine cotat impresionează.
Comisia de Arbitri din Kuwait a certificat informația, astfel că în imagini nu se regăsește nimeni de la formația învingătoare, ci doar apropiați ai centralului, din lumea arbitrajului.
Fotbal
Legendarul Pele, internat din nou la spital, la 82 de ani. Mesajul transmis de fiica sa
ACUM 41 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Franța și Australia au obținut biletele pentru optimi! Danemarca, fără victorie la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ