Al Kuwait și Al Qadisiya și-au disputat aseară finala Cupei Prințului, iar disputa a fost una dramatică, decisă în prelungiri. Al Qadisiya a deschis scorul prin Al Saify, dar meciul a fost împins în prelungiri de Akaichi. În minutul 115 Sissoko a marcat golul decisiv, iar Al Kuwait a câștigat trofeul.
Ulterior, pe Twitter și pe rețelele de socializare a fost prezentat centralul Ali Abbas ca fiind purtat pe brațe de oficialii lui Al Kuwait, inducându-se ideea că i-a ajutat să câștige finala. Multe publicații au căzut în capcana preluării acestui Fake News, dar adevărul e cu totul altul.
Fotbal
Rezumatul meciului Arsenal – Crystal Palace: "Tunarii" au scos un egal in-extremis pe Emirates
ACUM 3 ORE
Concret, arbitrul a fost într-adevăr celebrat, dar nu de oficialii lui Al Kuwait. Ali Abbas a devenit cel mai tânăr arbitru din istorie care să conducă la centru o finală de Cupa Prințului. Acesta s-a descurcat exemplar, iar colegii săi, arbitri, și membrii ai Comisiei de Arbitri din Kuwait i-au făcut o primire specială în lojă, drept răsplată pentru performanța avută. Până în acest sezon, arbitrase doar la nivel de ligă secundă, astfel că modul în care a reușit să "ardă" etapele și să devină un central atât de bine cotat impresionează.
Comisia de Arbitri din Kuwait a certificat informația, astfel că în imagini nu se regăsește nimeni de la formația învingătoare, ci doar apropiați ai centralului, din lumea arbitrajului.
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 2-2. Lacazette îl salvează pe Arteta in-extremis pe Emirates
ACUM 3 ORE
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-2. Edouard îi aduce pe oaspeți în avantaj pe Emirates
ACUM 4 ORE