Al Kuwait și Al Qadisiya și-au disputat aseară finala Cupei Prințului, iar disputa a fost una dramatică, decisă în prelungiri. Al Qadisiya a deschis scorul prin Al Saify, dar meciul a fost împins în prelungiri de Akaichi. În minutul 115 Sissoko a marcat golul decisiv, iar Al Kuwait a câștigat trofeul.

Ulterior, pe Twitter și pe rețelele de socializare a fost prezentat centralul Ali Abbas ca fiind purtat pe brațe de oficialii lui Al Kuwait, inducându-se ideea că i-a ajutat să câștige finala. Multe publicații au căzut în capcana preluării acestui Fake News, dar adevărul e cu totul altul.

Liga
Real Madrid, succes de moral cu Alaves! Hazard, descătușat: gol și pasă de gol în contul belgianului
ACUM 8 ORE

Concret, arbitrul a fost într-adevăr celebrat, dar nu de oficialii lui Al Kuwait. Ali Abbas a devenit cel mai tânăr arbitru din istorie care să conducă la centru o finală de Cupa Prințului. Acesta s-a descurcat exemplar, iar colegii săi, arbitri, și membrii ai Comisiei de Arbitri din Kuwait i-au făcut o primire specială în lojă, drept răsplată pentru performanța avută. Până în acest sezon, arbitrase doar la nivel de ligă secundă, astfel că modul în care a reușit să "ardă" etapele și să devină un central atât de bine cotat impresionează.

Comisia de Arbitri din Kuwait a certificat informația, astfel că în imagini nu se regăsește nimeni de la formația învingătoare, ci doar apropiați ai centralului, din lumea arbitrajului.

Romanian Liga I
CS U Craiova – FC Viitorul 1-1. Oltenii pierd șansa de a egala CFR Cluj în clasamentul Ligii 1
ACUM 9 ORE
Serie A
AC Milan, eșec usturător în fața Atalantei! Inter a ratat șansa să urce pe locul 1 în Serie A
ACUM 10 ORE