Adi Mutu l-a certat pe arbitrul din Kazahstan Furhat Atadjanov, dar nu pentru penaltyul inventat, ci pentru faptul că a comunicat în permanență cu ucraineeni într-o limbă pe care ai noștri nu aveau cum să o înțeleagă.
Nu am vorbit cu el de penalty, chiar dacă am înțeles că nu a fost. Singurul lucru pe care l-am spus a fost că nu e fair play din partea lui, arbitrul fiind din Kazahstan, să vorbească în limba rusă cu ei . Fiind un meci internațional, corect e să vorbești engleză, ca să înțelegem și noi. Când meciul era oprit, vorbea numai în limba rusă a spus Mutu după prima înfrângere a carierei de selecționer
Adi Mutu va avea mult de muncit în ultimele două partide, cu Malta și Danemarca pentru a duce naționala de tineret a României la Europeanul care va juca anul viitor.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44

Acestea sunt șansele de calificare la Euro 2021

Înfrângerea din Ucraina ne pune însă într-o poziție mai dificilă decât ne-am fi așteptat. Trebuie să învingem Malta pentru că Ucraina este la șase puncte de noi, dar cu un meci în minus. Cu o victorie așadar ucrainenii ar putea veni la doar trei puncte de tricolori. România își păstrează poziția secundă din Grupa 8 a preliminariilor. Deși, în mod surprinzător, Malta a deschis scorul, Danemarca, liderul grupei, a învins în deplasare și și-a asigurat practic prima poziție din grupă, având în vedere că ar trebui să piardă acasă cu Finlanda și apoi și cu România la diferență de două goluri pentru a cădea pe locul doi. Primele cinci echipe clasate pe locul doi în grupe se califică și ele la turneul final din Slovenia și Ungaria de anul viitor iar România se află în acest moment pe locul doi în clasamentul locurilor secunde. Tricolorii mai au de jucat două meciuri: cu Malta și Danemarca. Cum nu mai putem obține decât locul secund, concret, punctele cu Danemarca sunt cele mai importante, pentru că cele cu Malta (ultima clasată) nu vor fi luate în considerare în clasamentul locurilor secunde.
CLASAMENTUL GRUPEI 8
  • 1. Danemarca 22p (8 meciuri jucate)
  • 2. România 16p (8 meciuri jucate)
  • 3. Ucraina 10p (7 meciuri jucate)
  • 4.Finlanda 8p (8 meciuri jucate)
  • 5. Irlanda de Nord 7p (8 meciuri jucate)
  • 6. Malta 1p (7 meciuri jucate)
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58