Adi Petre a început ca titular partida cu Cittadella, încheiată 1-1, în etapa a 3-a din Serie B. La pauza meciului, internaționalul de tineret a avut parte de o surpriză neplăcută. Antrenorul Roberto Occhiuzzi a decis să-l înlocuiască cu Gliozzi, oferindu-i un adevărat deja-vu lui Petre.
Atacantul român a plecat de la FCSB chiar din cauza faptului că era schimbat după primele 45 de minute, indiferent de prestația sa.
Totuși, tehnicianul celor de la Cosenza pare să fie îndreptățit de cifrele lui Petre din prima repriză. Vârful de 22 de ani a atins mingea de 18 ori, a pierdut posesia de 8 ori și a expediat 6 pase complete, din 11 încercări.
Cupa Mondială FIFA
Southgate: "Meciul cu Franţa va fi marele test al nostru". Ce spune despre Mbappe
ACUM 24 MINUTE
Scorul final al meciului a fost stabilit încă din prima parte, cu Adi Petre pe teren. Cittadella a deschis scorul în minutul 7, prin Rosafio, iar Cosenza a restabilit egalitatea 11 minute mai târziu, grație golului lui Carretta.

Adi Petre, împrumutat de FCSB la Cosenza

Cosenza a plătit 50.000 de euro pentru transferul lui Petre, jucător care a impresionat la naționala U21 a României vara trecută, la Campionatul European de tineret.
Oficialii italieni vor putea activa și opțiunea de cumpărare definitivă, dacă vor fi mulțumiți de evoluțiile lui Petre. În această situație, vor trebui să le plătească încă 250.000 de euro celor de la FCSB. La noua echipă, Petre va câștiga 20.000 de euro pe lună.
Adrian Petre a petrecut la FCSB numai 8 luni, timp în care a înscris 3 goluri în 15 meciuri în toate competițiile.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 36 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Îi duc titlul de golgheter pe bicicletă lui Mbappe, doar să iau eu Mondialul".Declaraţie memorabilă
ACUM O ORĂ