Unul dintre cei mai talentați jucători din istoria României, cel poreclit "Cobra" a rămas "low profile" după ce și-a încheiat cariera de fotbalist. Una fantastică, în care a bifat două finale de Champions League, dar care putea fi mult mai plină de trofee, dacă ne gândim la talentul lui Adrian Ilie și la ghinioanele care i-au marcat cariera. El a avut parte de mai multe accidentări grave, motiv pentru care a fost nevoit să se retragă la doar 31 de ani.
Acum, fostul mare internațional a decis să se implice la Minerul Motru, formația unde a evoluat ca junior, înainte de transferul la Electroputere.
"Aici am jucat un meci în 1991, în Cupa României, între Minerul Motru la care eram jucător și Electroputere. O să ajut cu ce pot juniorii de aici", a declarat fostul mare atacant, pentru Liga2.ro.
UEFA Europa Conference League
Duckadam, cea mai dură reacție după Silkeborg - FCSB 5-0: "Steaua NU MAI EXISTĂ"
ACUM 6 MINUTE

Adrian Ilie "va susține cu tot ce poate" juniorii clubului

Informația a fost confirmată și de primarul din Motru, Cosmin Morega, care e încântat că juniorii clubului vor avea un model.
"Adrian Ilie este din zona noastră, mai exact de la Boca, o localitate aflată la 10 kilometri de Motru. A venit să-și viziteze părinții și, așa cum mi-a promis, a trecut să vadă și baza sportivă de la Motru. La Minerul Motru a jucat și el, și tatăl lui, și chiar și-a amintit de un meci pe care l-a jucat aici la Motru în urmă cu zeci de ani.
A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoțit de Augustin Călin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe și a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite și echipament sportiv și va susține cu tot ce va putea viitorii fotbaliști de la Motru", a spus primarul localității Motru, Cosmin Morega, pentru sursa citată.
"Cobra" are un palmare impresionant ca jucător, în ciuda problemelor medicale care i-au măcinat cariera. Triplu campion cu steaua, Ilie a obținut două titluri în Turcia, cu Galatasaray și a pus umărul serios la un titlu istoric pentru Valencia, în La Liga. La naționala României a evoluat în 55 de meciuri, marcând 13 goluri.
După retragerea din fotbal, Adrian Ilie a fost o prezență extrem de discretă în media. El e în prezent un busninesmann de mare succes, având o serie de proiecte pe piața de imobiliare.
UEFA Europa Conference League
FCSB, minim istoric în Europa! Și-a egalat un record negativ și e cea mai slabă echipă din CL
ACUM 26 MINUTE
UEFA Europa Conference League
FCSB, ce deznădejde! Elevii lui Dică au fost zdrobiți de Silkeborg în Conference League
ACUM O ORĂ