Curtea de Apel București a decis azi, printr-o hotărâre definitivă, că FC U Craiova 1948, echipa de pe primul loc din Liga 2, condusă de Adrian Mititelu, nu mai are voie să folosească actuala denumire și nici să să mai folosească de însemnele actuale. Astfel, echipa din Bănie este obligată să-și schimbe numele.
"Obligă pârâta la încetarea oricărei activități de folosire, comercializare, distribuire, promovare și orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv mediul online și prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor și serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor litere sau cifre", se arată în Decizia Civilă nr 1129A.

Adrian Mititelu a primit o lovitură grea în Instanță

Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM 2 ORE
În urma deciziei Tribunalului București, clubul lui Adrian Mititelu a fost obligat să retragă de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova.
"Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018".
În plus, palmaresul nu aparţine nici echipei lui Adrian Mititelu, nici echipei din Liga 1. Acesta aparţine FC Universitatea Craiova, echipa care a fost dezafiliată de FRF în 2011.
Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 3 ORE