Fundaşul Andrei Raţiu se află pe lista lui Adrian Mutu. Jucătorul care evoluează la echipa a doua a lui Villarreal are până acum 3 apariţii la naţionala U21 a României. Vlad Dragomir, mijlocaşul în valoare de 1,5 milioane de euro, se află şi el pe lista lui Mutu. Dragomir evoluează pentru Perugia, în Serie B.
Tot din Serie B vine şi Marius Marin, jucătorul celor de la AC Pisa. Denis Drăguş, jucătorul celor de la Standard Liege, şi Tudor Băluţă, mijlocaşul celor de la ADO Den Haag, vor fi doi dintre stâlpii echipei create de Adrian Mutu.
România U21 va întâlni Danemarca la data de 31 martie. Partida din preliminariile Euro 2021 va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE