Fundaşul Andrei Raţiu se află pe lista lui Adrian Mutu. Jucătorul care evoluează la echipa a doua a lui Villarreal are până acum 3 apariţii la naţionala U21 a României. Vlad Dragomir, mijlocaşul în valoare de 1,5 milioane de euro, se află şi el pe lista lui Mutu. Dragomir evoluează pentru Perugia, în Serie B.
Tot din Serie B vine şi Marius Marin, jucătorul celor de la AC Pisa. Denis Drăguş, jucătorul celor de la Standard Liege, şi Tudor Băluţă, mijlocaşul celor de la ADO Den Haag, vor fi doi dintre stâlpii echipei create de Adrian Mutu.
România U21 va întâlni Danemarca la data de 31 martie. Partida din preliminariile Euro 2021 va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE