Naționala României este fără goluri și fără puncte în Grupa 3 din Liga Națiunilor (eșalonul doi), după două înfrângeri cu Muntenegru (0-2) și Bosnia (0-1). În această seară, la Zenica, tricolorii au arătat ceva mai multă "viață", dar ocazii mari de a înscrie au avut doar în prima repriză.
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 37 MINUTE
"Din păcate, zero puncte după două meciuri. A fost o impresie mai bună decât în jocul din Muntenegru, am fost mai răi, mai vii. Parcă am vrut mai mult. Dar totuși, abordarea a fost puțin surprinzătoare de la începutul meciului, am intrat timorați, parcă ne era foarte frică.
După părerea mea, interpretarea sistemului 5-3-2, am jucat foarte defensivi, practic cu fundașii laterali care nu urcau și nu făceau pressing sau nu întâmpinau fundașii lor laterali și stăteam într-o linie formată din cinci. Probabil ne-a fost frică de Dzeko și de ceilalți", a fost prima reacție a lui Adrian Mutu pentru Antena 1.
Nu putem să-i condamnăm pe toți, să-i schimbăm pe toți. Și ceilalți ar trebui să fie în formă. Dacă ceilalți ar fi în formă, cu siguranță că bazinul de selecție al selecționerului ar fi mult mai vast, mult mai mare.

Adrian Mutu: "România a arătat mai bine decât în meciul cu Muntenegru, dar din păcate am pierdut"

"Astăzi, per-ansamblu a fost un joc echilibrat, cu toate ocaziile mai clare au fost în prima repriză, când, după părerea mea, am jucat mai slab. Ne-am trezit puțin după greșeala lor și ocazia foarte mare a lui Pușcaș, a șutat foarte slab. România a arătat mai bine decât în meciul cu Muntenegru, dar din păcate am pierdut. Sau nu a arătat așa de bine, încât să câștige acest meci, în care Bosnia a alternat cu jucătorii cei mai buni. Dzeko nu ne-a pus deloc probleme, în schimb, Pjanic, cu lejeritatea cu care joacă, cu experiența pe care o are, a pus puțin ordine la mijlocul terenului în haosul pe care îl arăta Bosnia", a mai spus Mutu.
Premier League
Ten Hag vrea să readucă fotbalul spectacol la United! Regulile clare impuse la antrenamente
ACUM 10 ORE
Fotbal
Nicolae Stanciu, într-o formă de excepție în China, după un nou meci în care și-a arătat valoarea
ACUM 17 ORE