"Campionatul European este mult mai dificil decât Cupa Mondială. Calitatea echipelor participante este una ridicată, iar nivelul este apropiat. De data asta va fi şi organizat altfel, selecţionatele vor trebui să călătorească în mai multe ţări, va apărea şi oboseala. Vom vedea echipe puternice şi jucători foarte talentaţi, însă eu cred că Olanda va avea un cuvânt greu de spus la EURO 2020. Am văzut în calificări o echipă specială a Olandei şi cred că va reuşi să câştige ceva important. Sigur, este şi Franţa la un nivel înalt, însă eu merg pe mâna Olandei la acest turneu final", a afirmat Mutu.

Adrian Mutu, despre finala UEFA Champions League

În ceea ce priveşte finala Champions League de sâmbătă, tehnicianul a subliniat că Manchester City este favorită în duelul cu Chelsea Londra.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 35 MINUTE
"Cred că ambii antrenori se cunosc foarte bine, echipele la fel, pentru că se întâlnesc des în Premier League. Dar, dacă ar fi să pariez, aş paria pe cei de la Manchester City pentru că eu consider că acesta este anul lor. City aşteaptă de mult să câştige Champions League. A încercat de mai multe ori să îşi adjudece acest trofeu, iar acum cred că a venit rândul să îl câştige", a explicat el.
Fostul jucător al echipei naţionale, Adrian Mutu, a participat, miercuri, la un eveniment organizat de compania de pariuri Favbet care a marcat astfel procesul său de rebranding. Ambasador al companiei în România, Mutu a discutat în cadrul evenimentului cu Ivan Rakitic şi Alexander Hleb, parteneri de imagine ai casei de pariuri în Croaţia, respectiv Belarus.
Agerpres
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM O ORĂ
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 4 ORE