Adrian Mutu își va încheia, cel mai probabil, mandatul pe banca naționalei U21 a României. Contractul semnat în 2020 a expirat luna trecută, după cele 3 meciuri de la Campionatul European de tineret, din faza grupelor.

Adrian Mutu vrea să preia o echipă de club: "Sper să am oferte!"

Mutu n-a primit nici până la această oră o ofertă de prelungire din partea FRF, iar acum a recunoscut că se gândește să revină la cârma unei echipe de club.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ORĂ
"Scopul meu este să câștig trofee. Îmi doresc să antrenez o echipă de club. Sper să am oferte, să mă gândesc la ele. Vreau să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar și oameni care să mă susțină. Există antrenori excepționali, care reușesc să schimbe imaginea unui club.", a spus Adrian Mutu, pentru Aleph News.
La ora actuală, se pare că Mutu nu duce lipsă de oferte. Totuși, înainte să accepte o nouă aventură, fostul atacant va discuta într-o ședință cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, în contextul mandatului său de la naționala U21.
Înainte să devină selecționer la România U21, Mutu le-a mai antrenat pe FC Voluntari și echipa de tineret a lui Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.
Adrian Mutu nu va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde România s-a calificat grație parcursului excepțional de la Euro U21, din 2019, reușit sub comanda lui Mirel Rădoi. La Olimpiadă, "tricolorii" vor fi conduși chiar de Mirel Rădoi, numit între timp selecționer la naționala mare.
Jocurile Olimpice se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august și vor putea fi urmărite în direct la Eurosport.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 10 ORE