Mirel Rădoi a avut rezultate spectaculoase cu naționala României U21, reușind să ducă la Campionatul European din vara trecută, reușind apoi să treacă și de o grupă extrem de dificilă cu Anglia, Franța și Croația.
Performanțele lui Mirel Rădoi i-au convins pe cei de la FRF că acesta este pregătit să facă pasul către naționala mare după plecarea lui Cosmin Contra. Acesta nu a dorit să rămână la națională după ce echipa a ratat calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor.
Rădoi va antrena pentru prima dată naționala României la barajul pentru Euro 2020 la care naționala participă în urma rezultatelor din Nations League. Meciul din deplasarea cu Islanda este pe 26 martie, iar o victorie ar duce-o în finală cu Bulgaria sau Ungaria.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 19 ORE

Mutu, noul selecționer la U21?

Plecarea lui Mirel Rădoi a lăsat o "gaură" la naționala de tineret, cea care luptă pentru Campionatul European U21 din 2021. Iar marele favorit la banca tehnică este Adrian Mutu, anunță Gazeta. Acesta este preferat în dauna lui Florin Bratu și Costel Enache.
Mutu a antrenat echipa secundă a celor de la Al Wahda și a reușit cu aceasta 21 de victorii în 31 de partide. Prezentarea lui Mutu ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26