Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai tulburi perioade din istoria clubului. Tensiunile dintre fanii DDB și conducerea clubului capătă noi dimensiuni și pare că Ionel Gane are de gestionat o situație imposibilă la clubul din "Ștefan cel Mare". În etapa cu numărul 18, dinamoviștii voiau cu orice preț să dea uitării eșecului cu Chindia Târgoviște, însă au încasat aseară o înfrângere și mai greu de digerat, în fața moldovenilor de la FC Botoșani.
Azi, conducerea spaniolă a lui Dinamo a primit o nouă lovitură greu de contracarat. Mai exact, Gazeta Sporturilor transmite că neplata datoriilor către Ionuț Negoiță, fostul finanțator al clubului, provoacă noi probleme pentru Dinamo. Astfel, spaniolii care au birourile la hotelul Rin, acolo unde Negoiță a mutat sediul clubului, dar și magazinul echipei, vor fi evacuați în perioada următoare.

Adrian Mutu, revoltat de situația de la Dinamo

Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 7-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
31/08/2021 LA 10:34
Revoltat de problemele pe care le întâmpină Dinamo în prezent, Adrian Mutu s-a enervat în direct la TV și a avut o ieșire nervoasă la adresa conducerii spaniole a fostei sale echipe: "Cred că Negoiță a greșit când a vândut clubul. Nici el nu a fost tratat corect, totuși. Nu vreau să spun ceva despre suporteri, după o să se înțeleagă că am ceva cu DDB. Spun că toți l-au tratat greșit. Eu îl dădeam afară din țară pe Cortacero!
Nu e vorba doar despre Dinamo, ci despre România. Minte încontinuu, este incredibil în ce situația s-a ajuns! Cât timp au fost la Dinamo domnul Cohn, domnul Badea nu au existat problemele astea. Acum, nu știu dacă fanii pot susține financiar Dinamo. Ar fi ideal să vină cineva cu bani, care să știe cum să gestioneze un asemenea club și să ajungă la o înțelegere cu suporterii", a declarat Mutu la Digi Sport.
Fotbal
Grealish, cel mai scump englez din istorie! Topul celor mai costisitori fotbaliști din fiecare țară
12/08/2021 LA 09:45
Fotbal
Cine este noul selecționer al naționalei U21 a României! Anunțul FRF
09/08/2021 LA 08:31