Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal l-a mandatat pe preşedintele Răzvan Burleanu, în şedinţa de marţi, să negocieze cu Adrian Mutu preluarea naţionalei U21 a României.
"Antrenorul care trebuie să califice naţionala de tineret la următorul Campionat European este Adrian Mutu. Directorul tehnic, care este şi preşedintele Comisie Tehnice, a venit în faţa Comitetului Executiv cu această propunere. Au fost două şedinţe tehnice în această perioadă de timp, astfel încât Adrian Mutu a fost varianta susţinută de Comisia Tehnică în ultima ei şedinţă. Nu vă ascund că deja am avut o discuţie preliminară în această dimineaţă cu Adrian Mutu, pentru a putea să-i prezentăm care sunt obiectivele, care este stafful pe care îl va avea la dispoziţie şi toate condiţiile în care va colabora cu FRF. Astăzi sau mâine dimineaţă, cel târziu, urmează să mă văd din nou cu el pentru a putea să agreăm termenii contractului dintre el şi FRF", a declarat Răzvan Burleanu, marți.
În cadrul şedinţei de joi, 9 ianuarie, membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 36 MINUTE
Din iunie 2018, Adrian Mutu, fost jucător la echipe precum Inter, Parma, Chelsea, Juventus sau Fiorentina, a fost antrenorul echipei secunde a celor de la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite. El a mai pregătit-o pe FC Voluntari, în perioada aprilie-iunie 2018, când a salvat echipa ilfoveană de la retrogradare.
Naţionala U21 a României a rămas fără selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă.
Echipa naţională de tineret se află în cursa pentru participarea la un nou Campionat European. După cinci meciuri disputate în grupa 8 de calificare, tricolorii ocupă locul secund, cu 10 puncte, la cinci lungimi în spatele Danemarcei.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 2 ORE