Adi Petre a început ca titular partida cu Cittadella, încheiată 1-1, în etapa a 3-a din Serie B. La pauza meciului, internaționalul de tineret a fost însă înlocuit de antrenorul Roberto Occhiuzzi, iar acesta și-a motivat decizia la finalul întâlnirii.

"A fost un joc bun, dar trebuie mai mult curaj. L-am schimbat pe Adrian Petre din motive tactice. Avem un lot numeros cu multe alternative.", a spus antrenorul Cosenzei la finalul meciului de azi, citat de digisport.ro.

Fotbal
Cei mai loiali fotbaliști din campionatele de top ale Europei. Un român este prezent în clasament
PESTE 31 MINUTE

Evident, schimbarea de azi nu e una care să-i ridice moralul atacantului, el trecând deseori prin această situație și când juca la FCSB. De foarte multe ori, acesta era schimbat la pauză la meciurile din România, chiar și atunci când jocul său părea că funcționează.

Totuși, tehnicianul celor de la Cosenza pare să fie îndreptățit de cifrele lui Petre din prima repriză. Vârful de 22 de ani a atins mingea de 18 ori, a pierdut posesia de 8 ori și a expediat 6 pase complete, din 11 încercări.

Chiar dacă a evoluat numai o repriză, Adrian Petre le-a lăsat o impresie plăcută fanilor, care au apreciat dăruirea de care a dat dovadă atacantul român: "A muncit mult, s-a sacrificat pentru echipă, dar a avut puține șanse să arate ce calități are", așa a fost carcterizată evoluția lui Petre pe un site dedicat fanilor Cosenzei, tifocosenza.it, preluată de digisport.ro.

ADI PETRE, ÎMPRUMUTAT DE FCSB LA COSENZA

Cosenza a plătit 50.000 de euro pentru transferul lui Petre, jucător care a impresionat la naționala U21 a României vara trecută, la Campionatul European de tineret.

Oficialii italieni vor putea activa și opțiunea de cumpărare definitivă, dacă vor fi mulțumiți de evoluțiile atacantului. În această situație, vor trebui să le plătească încă 250.000 de euro celor de la FCSB. La noua echipă, Petre va câștiga 20.000 de euro pe lună.

Adrian Petre a petrecut la FCSB numai 8 luni, timp în care a înscris 3 goluri în 15 meciuri în toate competițiile.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga
Luka Modric a vorbit despre viitorul său. Ce a declarat despre o posibilă revenire la Tottenham
ACUM 32 MINUTE
Ligue 1
Planul lui Kylian Mbappe, dezvăluit de un oficial al lui PSG. Când va părăsi clubul
ACUM O ORĂ