Atacantul de 22 de ani n-a primit foarte multe șanse odată cu sosirea la FCSB, după ce formația "roș-albastră" le-a plătit 500.000 de euro celor de la Esbjerg, la începutul anului. Devenise o obișnuință deja ca Petre să fie înlocuit la pauză, indiferent de prestația din prima repriză sau scorul de pe tabelă.
În cele din urmă, internaționalul de tineret a fost cedat, sub formă de împrumut, în liga a doua din Italia, la Cosenza. Iar transformarea lui Petre deja a început, deși încă n-a debutat la noua echipă.
Potrivit Sport.ro, Adrian Petre a fost asigurat că va juca un rol important în noul proiect de la Cosenza. Românul va purta tricoul cu numărul "9" și este extrem de optimist înaintea debutului său la formația italiană.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE

Adrian Petre, pregătit să debuteze la Cosenza, la două săptămâni după despărțirea de FCSB

Sursa citată susține că atacantul de 22 de ani s-a adaptat repede la Cosenza și se simte apreciat de antrenor și coechipieri, lucru care nu se întâmpla în perioada petrecută la FCSB.
Petre are șanse mari să debuteze pentru Cosenza sâmbătă, împotriva celor de la Cittadella, pe teren propriu.
Cosenza a plătit 50.000 de euro pentru transferul lui Petre, jucător care a impresionat la naționala U21 a României vara trecută, la Campionatul European de tineret.
Oficialii italieni vor putea activa și opțiunea de cumpărare definitivă, dacă vor fi mulțumiți de evoluțiile lui Petre. În această situație, vor trebui să le plătească încă 250.000 de euro celor de la FCSB. La noua echipă, Petre va câștiga 20.000 de euro pe lună.
Adrian Petre a petrecut la FCSB numai 8 luni, timp în care a înscris 3 goluri în 15 meciuri în toate competițiile.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE